Berlín akceptuje etablovanie politického islamu v Nemecku!

16.10.2019 22:48

Lepšie, keď sa to Nemci nedozvedia – aspoň ich možno ľahšie „vodiť za nos“. Preto ich mainstream ani neiformoval o tom, že v pondelok bola vo Wiesbadene otvorená najväčšia mešita s minaretom v spolkovej krajine Hesensko. Patrí extrémne konzervatívnemu smeru islamu - ahmadiyya-islamu. 

Vo Wiesbadene  im mesto dalo k dispozícii pozemok o veľkosti 3 000 kvadrátnych metrov, aby si tam postavili mešitu. Ahmadiyya-moslimovia pokladajú ženy za ľudí druhej triedy. V tejto islamskej kaste určujú všetko len muži. Diskrimináciu žien symbolizuje u nich azda najviac to, že žena mužovi nesmie v žiadnom prípade podať ruku.

Volker Richter, hovorca pre integračnú politiku AfD-frakcie v hesenskom parlamente kritizuje:

„Tu bola otvorená najväčšia Ahmadiyya-mešita Nemecka a široká verejnosť o tom nebola vôbec informovaná. Prečo je tu podporovaná islamská sekta, ktorá hlása a rozširuje extrémne archaické predstavy o žene? 

AfD sa na to pozerá mimoriadne kriticky, lebo niečo také ohrozuje všetky ženské práva, ktoré si naše ženy vybojovali za 70 rokov. A to všetko je maskované hlásaním religióznej tolerancie, ktorá v tomto prípade vôbec nie je na mieste.“

Necla Kelek, expertka pre islam tvrdí, že prívrženci ahmadiyya-islamu chcú nielen v Nemecku rozširovať politický islam. Kelek vyhlásila:

„Kto takýmto ľuďom dovolí postaviť takúto obrovskú mešitu, ten im pomáha etablovať politický islam v Nemecku a zároveň je to aj tichý súhlas potláčania ženských práv, ako to táto sekta praktizuje.“

Táto islamská sekta expanduje fakticky v celom svete  a v Nemecku sa pokrytecky propaguje ako liberálny islam, ale v skutočnosti je jej cieľom vytvorenie kalifátu založenom na šarii.