Kyjevská vláda plánuje tajnú operáciu namierenú proti Rusku. Putin už reaguje?

11.08.2016 17:16

8. augusta 2016 sa v ruskom internete objavilo video jedného Whistle-Blowersa, člena ukrajinskej tajnej služby. Informuje o tom, že Kyjev plánuje tajnú operáciu, tzv. False-Flag akciu na územi západnej Ukrajiny, v priebehu ktorej sa majú zrealizovať viaceré krvavé atentáty a za ich aktérov majú byť označení a usvedčení východní Ukrajinci a Rusi.

Ako dôsledok toho vyhlási Kyjev stanné právo pre Ukrajinu.

Z videa: ….Hovorí v ňom dôstojník tajnej služby Ukrajiny SBU. Bezpečnostná rada Ukrajiny chce presadiť vyhlásenie stanného práva. Aby to bolo možné, tak sú na to potrebné závažné dôvody.

V takom prípade potom hneď všetko potvrdia prítomní USA pozorovatelia a budú ich hodnotiť ako teror naplánovaný Moskvou a vykonaný separtistami.

Dôstojník ďalej oznamuje, že akcia False-Flag je plánovaná na 24. augusta, počas oslav dňa nezávislosti novej Ukrajiny – proamerickej. Operácia má krycie meno Gala-Sto. Sila výbušnín pri atentátoch má byť podstatne vyššia, ako boli nasadené minulý rok v Charkove. Atentáty sa majú urobiť súčasne vo viacerých veľkých mestách Ukrajiny. Po vyhlásení stanného práva má prísť k likvidácii separatistických povstalcov na východe.

Celá akcia má slúžiť aj k tomu, aby sa k moci naplno dostala strana gaunerov ako Avakov, Turčinov, Jacenjuk a Parubi, ktorí ju vedú. Títo páni sú ešte extrémnejší vo svojej nenávisti Ruska, ako prezident Porošenko. Video oznamuje tiež to, že majú plnú podporu CIA a amerických Demokratov.

Je to už Putinova preventívna reakcia?

Nemecké média 9.8., o deň neskôr po uverejnení uvedeného videa, informovali, že ruský prezident oznámil Agentúre Interfax, že ruská tajná služba FSB prekazila ukrajinské teroristické akcie na Kryme. Putin okamžite poslal do Kyjeva vážne varovanie vo veľmi ostrom výhražnom tóne. Povedal tiež to, že podľa údajov FSB boli na Kryme zabití dvaja ruskí vojaci v boji proti ukrajinským agentom-provokatérom.

Putin povedal, že Rusko urobí tvrdé protiopatrenia, a to o to viac, že nedávno bol urobený neúspešný atentát na vodcu separatistov, v Lugansku, Igora Plotnickeho.