Kvôli AfD víťazstvu v Sonnebergu chce ľavicový extrémista Steier urýchlene urobiť z Nemcov minoritu v Nemecku

27.06.2023 15:29

Bude chrániť Spolková vláda po najnovších vyhláseniach ľavicového extrémistu Antifa-aktivistu Axela Steiera stále aj naďalej?

 

S touto otázkou sa musí konfrontovať najmä spolková ministerka vnútra Nancy Faeser, ale aj ďalší štátni aktéri. A samozrejme dať na ňu jednoznačnú odpoveď!

 

Axel Steier  zverejnil na Twitteri krátko po voľbe AfD-prednostu okresu v Sonnebergu tweet s nasledujúcim obsahom:

 

„Keby bolo dostatočné prisťahovalectvo zo zahraničia (napr. zrušením vízovej povinnosti pre Afgáncov a iné prenasledované osoby) a ak by títo ľudia dostali okamžite volebné právo, tak v Sonnebergu by dnes nezvíťazila AfD. Preto: otvorte hranice!“

 

Je priam neuveriteľné, ako môže byť niekto takým odpadlíkom od vlastnej kultúry, v ktorej sa narodil a ako môže niekto tak veľmi pohŕdať vlastnou rasou, ktorej je sám príslušníkom, ako je to v prípade Axela Steiera?

 

 

Axel Steier v jednom podcaste sebavedome vysvetlil, že jeho organizácia môže vybrať a navrhnúť nemeckej vláde, ktorých Afgáncov by mali prepraviť do Nemecka ako pracovníkov.

 

Axel Steier a zamestnanci mimovládnej organizácie, ktorej je šéfom, "Mission Lifeline" sledujú problematické miesta a hľadajú šťastie ako kočovníci. Mimovládna organizácia začala na balkánskej trase, potom sa zapojila okrem iného aj do oblasti Stredozemného mora medzi Lesbosom a tureckým pobrežím.

 

Bude nemecká vláda naďalej podporovať týchto ľudí a ich extrémistického vodcu? Nič nehovorí proti tomu!

 

A nie je to prvýkrát, čo extrémista Steier prostredníctvom Twitteru predviedol, že zrejme vie „ovládať“ predstaviteľov vlády bez toho, aby musel počítať s najmenšími následkami.

 

Vraj dokonca formuluje to, čo Nancy Faeser a spol. obsahovo podporujú, no zatiaľ si netrúfajú to oficiálne vyjadriť a nechávajú to na ľudí ako Steier.

Koncom roka 2022 tweetoval:

 

„Biely chlieb (mienení sú tým etnickí Nemci) raz nebude, pretože vaši potomkovia sa o 50-100 rokov rozhodnú (zrejme inak ako vy) pre partnera, ktorý nie je biely. Dehomogenizácia spoločnosti napreduje. Podporujem to svojou prácou."

 

Dokonca ani na oficiálny dotaz Spolková vláda doteraz nevidela dôvod, aby sa výslovne dištancovala od takých ľavicových extrémistov, akým je Axel Steier.

 

Existuje dokonca riziko, že Steier a jeho organizácia (organizácie) budú môcť čoskoro počítať s priamym financovaním zo strany štátu.