Dokončenie: Minister Kurz a jeho nekompromisný postoj voči radikálnemu islamu - 2.časť

16.10.2017 22:13

Kto priviedol (prinútil? podplatil?) mesto Viedeň k tomu, aby horlivci islamu mohli v ňom oficiálne zakladať stovky islamských škôlok, ostáva (zatiaľ)zahalené rúškom tajomstva.

Spriatelený nemecký investigatívny žurnalista, ktorý prežil veľa rokov v Rakúsku, nám povedal, že sú za tým peniaze Erdogana a Saudskej Arábie. Niečo v tomto smere som predpokladal aj ja.

Je v tom celom systém, lebo deti navštevujúce každý deň turecko-islamské a arabsko-islamské (aj také sú v Rakúsku) škôlky, sú tam okamžite preparované ideológiou islamu a hovoria tam len arabsky alebo turecky. Tak sú tieto deti už od svojho tretieho roku života doslova predestinované pre vstup do paralelnych spoločností a tento deštruktívny postup voči spoločnosti rakúskej je ešte aj finacovaný z daní rakúskych platičov. To je absurdné non plus ultra.

Islamistická propaganda začína už v islamských školkách.

Súčasný islam nie je v prvom rade relígia – tento islam je tvrdá nekompromisná ideológia. Aj keď je určite mnoho moslimov vo svete, ktorí ho žijú predovšetkým len ako relígiu.

A preto nie Kurz (veľký víťaz volieb) je populista a pravicový extrémista (je to nezmyselná výpoveď, lebo dnes delenie sa na pravicu a ľavicu nemá v podstate nijaký zmysel), keď  úplne realisticky hodnotí situáciu v Európe a menuje veci správnymi menami.

Populistami sú politici typu Merkel, ktorí predstieraju veci a fakty tak, ako vôbec neexistujú a k tomu používajú populistické výroky, ako napr. Wir schaffen es – My to dokážeme, jedno, koľko utečencov k nám príde.

To je brutálne klamstvo a nehanebný podvod na národoch Európy. Lebo v živote i v spoločnosti má všetko svoje hranice a obmedzenia. Len tak môže spoločnosť fungovať.

Kto propaguje islamské škôlky a umožňuje ich zakladanie v našej kresťanskej kultúre, ten pracuje proti integrácii moslimov a napomáha vytváraniu pralelných spoločností v našej spoločnosti, ktoré ju destabilizujú viac a viac, až ju napokon rozrušia a premenia podľa predstáv islamu.

Len dva príklady, ako indoktrinácia malých moslimov prebieha v ich škôlkach v Rakúsku (a aj v Nemecku, kde je ich však oveľa menej).

Opakovane ich učia, že sa majú strániť ľudí, ktorí jedia bravčové mäso a užívajú alkohol.

Počúvajú tam aj to, že nemajú rešpektovať ľudí, ktorí ako žena a muž žijú spolu, ale nie v manželstve.

Takáto indoktrinácia neskôr u nejedného dospievajúceho moslima môže viesť k extrémnej radikalizácii, z ktorej potom vyplynie nenávisť a pohŕdanie kresťanmi, ich kultúrou a relígiou a preto do takých hláv je už ľahké zasadiť myšlienku nutnosti teroristických útokov proti kresťanom.