Kto zdvihol Macrona tak rýchlo na trón? Tí, čo vládnu svetu ideológiou perverzie

28.04.2018 17:19

Tí, čo vládnu svetu spoza javiska, nazvem ich vplyvné kruhy neokonzervatívcov, formujú svet aj prostredníctvom nás všetkých ostatných len pre seba a nie pre nás.

Najprv ale vytvorili rafinovanú a perverznú neoliberálnu ideológiu a pomocou médií, ktoré sú im poplatné, presvedčili masy, že táto ideológia je jedinou záchranou sveta otriasného krízami, vojnami a terorom (to všetko ale ich vinou a či v zmysle ich zákerných plánov).

Do hláv más ju vsadzovali tzv. potrebnými reformami. Tieto reformy boli a sú ale len maskou skutočnej brutality neoliberálnej ideológie.

Kto dal zavraždiť čílskym národom milovaného idealistu prezidenta Allendeho? Kto dal zavraždiť Kennedyho? Kto chce za každú cenu znemožniť Trumpa? Kto démonizuje Putina?

Kto dostal NATO až na hranice Ruska? Kto sa postaral o to, aby v Európe nevládli strany, ktoré sú stranami „malých a jednoduchých“ ľudí? Respektíve kto tieto strany prerobil tak, aby mu devótne služili? Socialista Brandt sa obracia v hrobe neustále z toho, čo sa stalo z jeho SPD!

Kto sa stará o zmeny režimov v krajinách, kde sa nevládne podľa nôt Západu? Kto odstránil v Brazílii prezidentku Rouseff a kto chce odstrániť vo Venezuele prezidenta Maduru?

Kto je skutočným vládcom USA, bez ohľadu na to, či je prezidentom Republikán alebo Demokrat?

Sú to vplyvné kruhy, ktorých súčasťou sú vysoké finančné a zbrojárske skupiny, prepojené s FBI a CIA.

Ešte donedávna všetko bežalo podľa plánov zmienených vplyvných kruhov a po ich služobníkovi Obamovi mala nasledovať podobná figurka, Hillary Clinton. Nečakaný príchod  do  Bieleho Domu vysmievaného a podceňovaného kandidáta Trumpa, ktorého dlho nikto nebral vážne, narušil veľmi vážne ich plány. Aj z toho dôvodu urobili všetko preto, aby ich ďalšia posluhovačka Merkel ostala kancelárkou. Bolo pre nich dôležité aj inštalovanie Macrona za prezidenta v Paríži, lebo je ich významným spolupracovníkom, mužom, ktorý po kancelárke Merkel preberie žezlo európskej moci.

Presnejšia definícia týchto kruhov nie je na tomto mieste možná. Ale načrtnem skrátene aspoň niečo z toho, čo ide na vrub týchto kruhov:

Vedú početné koristnícke vojny, to znamená, že sa ďalej vo veľkom zbrojí, hoci v roku 1990 boli medzi Západom a Moskvou urobené dohody o opaku. Zbrojárske kruhy Západu sa však presadili.

My, daňoví poplatníci sme boli prinútení k tomu, aby sme zachraňovali banky v období veľkej bankovej krízy, ktorú banky spôsobili sami. A našimi peniazmi sme takto podporili skorumpované banky a bankových špekulantov, ktorí nás naďalej veselo oberajú o naše peniaze a smejú sa nám pritom do očí. Podporujú ich v tom naši politici, ktorí si skvele žijú tiež za naše peniaze.

„Naši“ politici presadzujú takú daňovú politiku, ktorá prospieva privilegovaným a superbohatým, medzi ktorých patrí napr. aj Soros, súčasť vplyvných kruhov.

Tajné služby, ktoré slúžia výhradne týmto kruhom majú k dispozícii dokonalé odpočúvacie techniky, ktoré boli presadené a uzákonené bez odporu obyvateľstva takým spôobom, že fakticky majú dosah na každého obyvateľa planéty.

Médiá Západu úzko „spolupracujú“ s týmito kruhmi a robia všetko čo je v ich moci, aby demontovali Trumpa a každodennne o ňom prinášajú desiatky negatívnych informácií. Čítame v nich vždy len to isté, tú istú umele „namiešanú omáčku“, pripravenú tak, aby bola po chuti vplyvným kruhom a ohlupovala naše mozgy.

Veľmi markantne to bolo možné pozorovať, ako to perfektne demonštrovali, keď bol zvolený za prezidenta Macron. Chválili ho ako „kráľa bez škvrny a hany“.

Mocipáni impéria USA sú súčasťou týchto kruhov a či lepšie povedané tvoria ich ústredné jadro, s veliteľskou centrálou a už dávno presadili to, že vojenské prepady iných krajín, predovšetkým tých, ktoré majú naftu a plyn a významné nerastné suroviny, sa stali obvyklou normou, ktorú bez výhrad akceptuje aj OSN, tiež len  devótny sluha.