Kto robí tlak na Nemecko, aby sa dobrovoľne vmanévrovalo do krízy? A prečo?

17.10.2015 23:31

Aj tomu najneinformovanejšiemu človeku musí byť zrejmé, že Nemecko v súčasnosti pácha „samovraždu“. A tá postihuje celú Európu, lebo má na ňu veľmi neblahý dopad. Nemecko musí na nariadenie „niekoho“  - ktorého vykonávateľom je Mütterchen Merkel - prevziať do trvalej kompletnej opatery takmer 85 percent utečencov, ktorí prichádzajú do EÚ.

To znamená podľa oficiálnych údajov viac ako 1, 5 miliónov tento rok. Taký obrovský počet nie je možné integrovať do žiadnej spoločnosti a ani do takej vyspelej akou nemecká je. Spočiatku dokázala kancelárka svojím špecificky merkelovským „šarmom“, s ktorým mala u Nemcov dlhé roky úspech, presvedčiť a dokonca nadšiť veľkú väčšinu svojich súkmeňovcov, aby bez racionálneho premýšľania urobili všetko, čo im „demokraticky“ naordinovala.

Pritom veľká väčšina utečencov dokázateľne neprichádza  do EÚ z dôvodov bezprostredného ohrozenia života. Nadšenie Nemcov ale medzičasom opadlo a aj ich presvedčenie, že majú slepo nasledovať „príkazy“ svojej kancelárky, sa pomaly stráca. V súčasnosti sa karta obrátila a Angela Merkelová je vystavená čoraz ostrejšej kritike z vlastných radov. A tá je neporovnateľne tvrdšia, ako kritika od jej koaličného partnera, SPD. Merkelovú veľmi kritizujú aj vedúci predstavitelia bezpečnostných zložiek krajiny. Kritika už zanecháva jasné stopy aj v jej tvári, ktorá už stráca pôvodný výraz suverenity a sebaistoty.

Medzi utečencami prichádzajú nepoznane do Európy aj teroristi kalifátu ISIS

Mnohí utečenci – samozrejme bez dokumentov - sa vydávajú za Sýrčanov, aby boli v Nemecku automaticky uznaní za vojnových utečencov, a tak dostali azyl. Práve medzi nimi sú aj islamistickí teroristi. Okrem toho prichádzajú do EÚ a predovšetkým do Nemecka títo teroroisti najmä cez Turecko, kde prekvitá obchod s falošnými sýrskymi pasmi. Tam sa organizujú aj početné bandy prevádzačov, ktoré majú podporu aj z USA a Saudskej Arábie. Podporovateľom je podľa Viktora Orbána aj miliardár George Soros.

V priebehu uplynulých dvoch mesiacoch bolo v štátoch EÚ zatknutých niekoľko desiatok domnelých teroristov ISIS. Medziiným v azylovom domove v nemeckom Ludwigsburgu, v rakúskom Voigtsbergu, na bulharských a nórskych hraniciach. Grécka pobrežná stráž zachytila obrovský kontajner, deklarovaný ako dodávku pomoci so šatstvom a liekmi. Namiesto toho v ňom však bolo 5 000 zbraní  a polmilóna nábojov. Toto sú len oficiálne hlásenia.

Niektoré spolkové krajiny v Nemecku vydali nariadenie, aby policajné zložky zamlčiavali trestné činy utečencov

Môj informant z policajných kruhov  Severného Porýnia-Vestfálska mi prezradil, že prudko rastie počet trestných činov utečencov v Nemecku. Ide najmä o násilné činy v utečeneckých domovoch, ako bitky a sexuálne prečiny voči ženám a homosexuálom, včítane znásilnení. Utečenci sa často dopúšťajú aj krádeží.

Jedna zo spolkových krajín, kde polícia má prikázané neoznamovať trestné činy utečencov, je Durínsko, kde vládne koalícia z Linkspartei a SPD. Je tam veľmi silná neonacistická scéna a obyvateľstvo sa vyznačuje veľkým odporom proti umiestňovaniu utečencov v ich krajine a horeli tam aj viaceré domovy pre azylantov.