Kto je fajčiar nech sa nedá v žiadnom prípade očkovať Astrou Zeneca

16.04.2021 23:56

Táto vakcína je nielen z môjho pohľadu absolútnou katastrofou. Kritizujú ju viacerí experti. Pretáčajú sa fakty o nej a zamlčuje sa pravda.

A teraz tento nepopierateľnýný fakt: AstraZeneca (a nielen ona) zvyšuje riziko nebezpečných negatívnych účinkov u fajčiarov! Predovšetkým riziko mozgovej trombózy.

Oficiálne sa nikde nehovorí ani o„vzťahu“ tehotná žena a AstraZeneca a o „vzťahu“ žena, ktorá berie antikoncepčné tabletky a AstraZeneca.

Sú však jednotliví lekári, ktorí sa neboja povedať, že v týchto „vzťahoch“ je zvýšené riziko negatívnych účinkov po vakcíne AstraZeneca.

O tom všetkom vakcínové farmakoncerny prirodzene mlčia a klinická medicína vyhýbavo tvrdí, že riziko negatívnych účinkov (najmä v mozgu) u fajčiarov, ktorí sa dali touto vakcínou očkovať, ešte nebolo dostatočne preskúmané.

Ale aspoň sa priznáva to, že pravdepodobnosť je značná.

Existuje však zatiaľ jediná klinika v Nemecku, ktorej hovorkyňa povedala a potvrdila, že skutočne je v hore uvedených „vzťahoch“ zvýšené riziko pre ženy.

Táto klinika je v Heidelbergu.

Ako som v minulosti už viackrát písal, tak fajčenie a pravidelný kozum alkoholu podstatne oslabujú imunitný systém, a ten je – ak je absolútne v optimálnom stave – tou najlepšou a najspoľahlivejšou zbraňou proti korone a nielen proti nej.

Trombóza v mozgu je tragédiá – znamená vo väčšine prípadov koniec osobnosti, tej osobnosti, akou bol niekto predtým ako ho postihla.