Kriminálni migranti „nútia“ policajtov v NRW k obrovskému počtu nadčasov. Za peniaze občanov!

23.08.2018 16:10

V Severnom Porýni-Vestfálsku (NRW) pracuje niečo viac ako 40 000 policajtov. To je ale málo, veľmi málo. Dokazuje to okrem iného aj fakt, že len za rok 2017 im bolo zaplatených viac ako pol milión nadčasových hodín! Ešte v roku 2014, teda pred vypuknutím obrovskej migračnej invázie do EÚ, to bol len zlomok zo súčasných nadčasov – okolo 50 000 hodín.

Od roku 2015 ale je tendencia každým rokom už len stúpajúca a policajné odbory preto žiadajú od Berlína, aby sa celonemecky podstatne zvýšil počet policajtov aspoň o 10 percent.

V skutočnosti je potrebné ale zvýšenie až o 20 percent.

„Skvelé“ – migranti takto pomáhajú budovať čoraz viac na policajnej moci založené štáty v EÚ, pričom samozrejme aj právomoc polície narastá. Na úžitok a či na úkor slobody občanov? Na to si musí každý dať odpoveď sám.

Ešte prezradím, že skutočných nadčasov, ktoré si odpracovali policajti v NRW v roku 2017 bolo ešte oveľa viac, len nemohli byť zaplatené kompletne, lebo viac peňazí na to vláda NRW nemala (nepovolila?).

Podľa môjho informanta bolo v NRW vykonaných až 600 000 nadčasových hodín.

Nahles, šéfka SPD, sa o tento problém nemeckých policajtov vôbec nezaujíma – ona chce radšej presadiť, aby Berlín poslal milióny Erdoganovi, lebo jeho krajina sa zmieta v kríze.

Nemecko bolo ešte pred niekoľkými rokmi vzorom pre ostatné európske krajiny, čo sa týka poriadku, organizovanosti, disciplinovanosti, bezpečnosti občanov a vnútornej stability.

A Nemecko dnes?

Stalo sa odstrašujúcim príkladom toho, ako štát nemá byť usporiadaný a ako nemá byť politicky riadený!