Kriminálna korona-farmácia žiada milióny za nič! Poľsko odmieta platiť za prebytočné vakcíny, nezmyselne a zbytočne objednané Bruselom

03.05.2023 19:35

Viaceré členské štáty EÚ sa už mesiace márne snažia dostať farmaceutické koncerny k tomu, aby sa zriekli platieb za zbytočné dávky vakcíny Covid. Teraz vláda vo Varšave stratila trpezlivosť – a útočí na Pfizera. Unikli aj podrobnosti o údajnej díle.

 

Vakcíny boli objednávané v takých obrovských množstvách,  ako by to robil najväčší idiot, alebo najkoruptnejší politik.

 

Ako je známe, Ursula von der Leyen si sama vopred prostredníctvom SMS od šéfa spoločnosti Pfizer Alberta Bourlu objednala obrovské množstvá „očkovacích“ dávok. Podrobnosti o tom sú utajené, a tá vec páchne korupciou non plus ultra tak veľmi, že bol  „niekým“ dokonca urobený pokus tento podvod storočia „zakryť začiernenými stranami“.

 

Je zrejmé, že európsky daňový poplatník „nemá mať právo“ vedieť, čo bolo podpísané,  a čo sa stane s jeho peniazmi. Rúškom mlčanlivosti je zahalená aj zodpovednosť za obrovské škody spôsobené očkovaním. 

Zatiaľ je to tak. „Božie mlyny“ melú síce pomaly – ale konečne sa začínajú rozbiehať!

 

Obzvlášť škandalózne a doslova kriminálne v Nemecku je, že to budú peniaze daňových poplatníkov:

 

Spolková vláda preberá právne poplatky multimiliardových Koncernov korona-vakcín v prípade, že budú podané žaloby za poškodenie vakcínou.

 

Kto by mal platiť koľko za nič?

 

Pfizer a Biontech „veľkoryso“ navrhli, aby Európska únia zaplatila polovičnú cenu za každú zo 70 miliónov zrušených dávok vakcíny, teda približne desať eur za dávku, ako informoval denník Financial Times.

 

Poľský minister zdravotníctva Adam Niedzielski však ostro kritizoval návrh spoločnosti Pfizer a Biontech:

 

"To sú náklady na doslova nevyrobené dávky vakcín! Tie sa predsa nikdy nevyrábali a nebudú vyrábať, a preto nestoja Pfizer ani jediný cent."

 

„Ekonomický zisk z dodávky vakcíny musí mať „svoje hranice“,

dodal minister a napísal list akcionárom spoločnosti Pfizer.

 

V liste, ktorý má WELT k dispozícii, sa uvádza, že plánovaná dodávka stoviek miliónov dávok spoločnosťou Pfizer už len z dôvodov „stabilnej epidemickej situácie“ je úplne nezmyselná.