Kriminalita arabských klanov v Nemecku má hrozivé rozmery. Počet ich príslušníkov je viac ako 200 000

08.08.2018 23:25

Podľa údajov BKA – Spolkového kriminálneho úradu – ovládajú a kontrolujú tieto vysoko kriminálne klany početné predmestia nemeckých veľkomiest. Ich moc a aj ich počet nebezpečne narastá. Nemecká demokracia je pre nich tým najvhodnejším prostredím, kde sa ich kriminálne aktivity dajú skvele odvíjať a kde im štátna moc nerobí veľké ťažkosti a problémy.

Čoraz viac Nemcov vníma kriminalitu arabských a afrických klanov ako negatívny jav integrácie, ktorá totálne zlyhala. Konečne si to aspoň čiastočne začala uvedomovať aj nemecká vláda. Ale len preto, že masívne stráca dôveru obyvateľstva.

Priznal to aj Hans-Georg Engelke, štátny tajomník pre bezpečnosť, z Ministerstva vnútra. Povedal, že kriminalita klanov v Nemecku už dosiahla nebezpečné dimenzie.

Preto chce nemecké Ministerstvo vnútra spolu s BKA zvýšiť veľmi intenzívne tlak na klany. Prečo ale dovolili klanom celé roky až doteraz čoraz viac stupňovať ich kriminálnu činnosť, čím spôsobili štátu mnoho miliardové škody, to Engelke Nemcom neprezradil.

A to je na celom najabsurdnejšie.

Merkel a jej ministrov charakterizuje to, že všade tam, kde to v štáte už doslova „horí“, tak ako riešenie, ktoré má ľudí uspokojiť, používajú slová: „Určite už budeme…., v najbližšom čase to chceme….., budeme to musieť riešiť,…… a podobne. Nikdy ale nepovedia: „Už sme to vyriešili….,konečne sa nám to podarilo dosiahnuť…., vec bola zrealizovaná k plnej spokojnosti občanov,…..a podobne.

Aj v tomto prípade Engelke použil len otrepané, nič nehovoriace frázy, ktorým už málokto uverí:

„Veľkú kriminalitu klanov už nebudeme ďalej trpieť. Teraz ide najmä o to, aby sme predchádzali vzniku nových kriminálnych klanov a k tomu budeme musieť vytvoriť systém účinných opatrení.“

To všetko ale znamená jednoznačné zlyhanie justície, polície a štátnej moci. Je to zároveň „ubezpečenie“ klanov ústami vládneho činiteľa, ktoré im signalizuje:

“Sme voči vám bezmocní a nevieme si s vami nijako poradiť, môžete aj naďalej robiť to, čo robíte.“

Nemecký štát bezmocne padá na kolená pred všetkými, ktorí ho ničia a rozkladajú. A to škodí aj ostatným štátom v EÚ.