Koronou „opantaný“ minister zdravotníctva Lauterbach koná kriminálne protiústavne

28.11.2022 23:23

Korona už prešla aj podľa výpovedí prosystémových virológov s konečnou platnosťou do endemickej fázy. Všade na svete okrem Číny boli zrušené opatrenia. Len v Nemecku na nich trvá minister Karl Lauterbach aj naďalej.

Tento muž – pre mnohých osoba so silnými psychopatickými štruktúrami – ich obhajuje a chce ich pravdepodobne natrvalo.

Niečo také je ale jednoznačne v rozpore s nemeckou ústavou. Vidí to tak aj známy expert pre ústavné právo profesor Volker Boehme-Neßler.

Len prednedávnom vyhlásil Lauterbach, že korona pandémia bude skončená až vtedy, keď bude skončená aj pre všetkých tých, ktorí ochoreli na Long-Covid. To je samozrejme nezmyselná „definícia“ chorobne samoľúbeho ministra – okrem toho to môže trvať extrémne dlho. 

Lauterbacha pritom vôbec nezaujíma, či korona vírus predstavuje pre spoločnosť nebezpečia alebo nie, prípadne menšie nebezpečie ako normálna chrípka. Jednoducho tvrdí, že existuje ďalej veľké nebezpečie a odrazu ho nezaujíma mienka expertov, na ktorých sa vždy odvolával. Despoticky, ako autokrat , šikanuje celý národ.

Bez preháňania možno povedať, že tento narušený muž chce držať Nemecko naďalej vo svojom „korona-väzení“ a preto neustále „režíruje“ nové strašidelné hrozivé scenáre, ktoré môžu nastať v realite.

Vo štvrtok minulý týždeň tento šialenec dokonca rečnil v Bundestagu o svojej „milovanej“ korone a varoval pred príchodom  silnej zimnej-vlny a načrtol aj strašidelné scenáre, ktoré hrozia. Urobil to napriek tomu, že čísla infikovaných rapídne klesajú a aj korona varianty – ktorými národ strašil ešte v lete - sa ukázali  ako bezvýznamné.

Profesor  Volker Boehme-Neßler má ministra Lauterbacha plné zuby a atakoval ho aj v Bilde:

„Či je pandémia skončená alebo nie, to nie je v žiadnom prípade svojvoľné  politické rozhodnutie ministra zdravotníctva. To súvisí s tým, aká je realita a keď pred touto realitou Lauterbach zatvára oči, tak predlžuje pandémiu len on sám a to je protiústavny akt.“

Ak minister Lauterbach zotrváva na dodržiavaní opatrení proti korone, keď to aktuálna situácia vôbec nevyždauje, tak len svojvoľne terorizuje národ a zneužíva moc. Lauterbach dokonca nazval tých šéfov krajinských vlád, ktorí odmietli dodržať jeho opatrenia, populistami.

Volker Boehme-Neßler povedal, že to čo v tejto situácii žiada Lauterbach sú hrubé zásahy, ktoré obmedzujú neoprávnene základné práva občanov na osobnú slobodu a musia byť okamžite ukončené.

Ak tak minister Lauterbach neurobí, tak si môže byť istý, že Najvyšší ústavný súd Nemecka bude zaplavený trestnými oznámeniami voči jeho osobe.