Korona sympózium AfD frakcie v Bundestagu: Nezabúdame na kritické spracovanie tragických korona-opatrení – to sme dlžní všetkým občanom !

17.11.2023 12:30

O AfD (Alternatíva pre Nemecko) si môže myslieť každý, čo len chce, ale každý objektívny človek musí uznať, že  len táto strana sa všemožne snaží a angažuje za objektívne prešetrenie „hriechov“ a protiústavných opatrení zo strany štátu v rokoch tzv. Korona-pandémie. AfD to okrem iného robí aj vo vyšetrovacej Korona-komisii – ktorú sama iniciovala v krajinskom parlamente Brandenburska.

 

A AfD bola aj jedinou stranou v Nemecku, ktorá od začiatku kriticky spochybňovala vládnu politiku „Korona-vírusu“. Bola za to vládou, ale aj opozičnými stranami nepriateľsky atakovaná a diskreditovaná, že tak vraj podnecuje rozdelenie spoločnosti.

 

Ukázalo sa však, že mala vo svojej kritike plnú pravdu. Preto by bolo žiadúce, keby ostatné strany mohli aspoň teraz pomôcť posunúť vpred skúmanie a preskúmanie všetkých omylov a pochybení, ktorých sa dopustili vo svojej katastrofálnej korona-politike a ktoré vyplývajú z reálnych faktov.

 

Mali by sa aj ospravedlniť za svoje difamovanie AfD v tejto záležitosti – nič také ale neurobili. Namiesto toho pokračujú vo svojich nedemokratických útokoch na AfD. Obávajú sa veľmi ďalšieho veľkého rastu jej preferencií.

 

Občania však majú veľa otázok ku korone a ku tvrdým opatreniam v čase „pandémie“, ako to bolo zrejmé z otázok a odpovedí už na druhom korona sympóziu parlamentnej skupiny AfD 11. a 12. novembra 2023 v nemeckom Bundestagu.

 

Korona a nezmyselné opatrenia, táto téma nie je u konca! – bol uzáver mnohých rečníkov:

 

Podľa prof. Dr. Andreasa Sönnichsena nikdy nedošlo k epidemickej situácii nebezpečného národného ohrozenia, ale napriek tomu všetky opatrenia sa sústredili na to, aby vakcínu, ktorá bola mimoriadne riziková, dostali podľa možnosti všetci. Účinnosť a bezpečnosť vakcín boli na začiatku masívnej očkovacej kampane úplne neznáme!

 

Ako mohli lekári a politici chváliť a propagovať vakcínu ako bezpečnú a účinnú za týchto podmienok?

 

Dodnes sa v očkovaní proti korone pokračuje, aj keď podľa prítomných odborníkov by sa malo s tým okamžite ukončiť pre vedľajšie účinky, úmrtia a rôzne toxické zložky v ampulkách vakcín.

V Bundeswehri stále platí povinné očkovanie. Masky sa ako účinné predávajú aj dnes, aj keď stále neexistuje štúdia, ktorá by ich účinnosť dokazovala.

 

Stále prebiehajú aj súdne konania, napríklad proti lekárom ako Dr. Ronald Weikl, ktorý je obvinený z vydávania osvedčení pre oslobodenie od masiek pre deti s dýchavičnosťou. Vo väzení sú stále aj lekári, ktorí zostali verní Hippokratovej prísahe.

 

Kriminalista Björn Lars Oberndorf má podozrenie, že „vyšetrovacie väzby sa v takých prípadoch uvalujú z politických dôvodov“, ako v prípade lekára Dr. Heinricha Habiga. Kritickí vedci boli difamovaní a prenasledovaní, napr. mikrobiológ Prof. Dr. Sucharit Bhakdi a imunológ a toxikológ Prof. Dr. Stefan Hockertz, ktorého na jeho prednášku pripojili prostredníctvom videa, pretože sa mu v Nemecku vyhrážajú.

 

Domové prehliadky, aké zažil interný špecialista Dr. Walter Weber z Hamburgu, sa stali súčasťou každodennej skúsenosti lekárov, vedcov a nevinných občanov, ktorí sa odvážili kriticky vyjadriť a či konať ku korona politike.

 

Na alarmujúci stav právneho systému poukázal aj advokát Dr. Josef Hingerl, ktorý odsúdenie sudcu Christiana Dettmara z Weimaru klasifikoval ako „chybu pre súdnictvo“, ktorá by negatívne mohla ovplyvniť mnohých sudcov.

 

K jeho prípadu som publikoval článok na mojom webe 24.8.23:

Ďalší škandál nemeckej justície: Sudca Dettmar dostal 2 roky, lebo oslobodil deti od nosenia masky