Korona očkovanie je kontraindikačné a z pohľadu medicínskeho práva je napadnuteľné!

21.12.2021 23:21

Toto je veľmi dôležité pre všetkých lekárov, ktorí očkujú a aj pre všetkých pacientov a preto by to mali bezdpodmienečne vedieť. Zároveň je to aj booster varovanie. Takéto upozornenie medializovala na svojom webe a v alternatívnych médiách azda najlepšia nemecká odborníčka pre medicínske právo, publicistka a autorka Dr. Beate Bahner (len  nedávno vyšla jej skvelá kniha: Corona-Impfung, Korona-očkovanie).

V ďalšom som spracoval jej výpovede a tvrdenia z jej medializovanej výzvy:

Booster-Warnung an impfende Aerzte von Beta Bahner,  Booster-varovanie pre očkujúcich lekárov od Beate Bahner

Asi nemusím vysvetlovať, že so svojím odborným varovaním neurobila žiadnu radosť egopatom očkovania z radov politikov, virológov, prosystémových lekárov a ani  systémovým médiám.

Nasledovné riadky sú celkom v jej zmysle:

Korona očkovanie mladistvých nie je indikované a už vonkoncom nie je indikované u detí od 5 do 11 rokov. 

A to z jednoduchého dôvodu, lebo pre nich nemá žiadny zmysel, nakoľko deti a mladiství preukázateľne na koronu neochorejú ťažko a na ňu nezomierajú. To dokazujú všetky doterajšie štúdie vo svete. Naproti tomu je riziko očkovania veľké. To vyplýva z lekárskych správ a z údajov dátabank v Nemecku a inde. Napríklad z lekárskej správy č.15, ktorú má Paul Ehrlich Institut (PEI) v Berlíne  a je z  26. októbra 2021. Mali by ju poznať všetci lekári.

Možno ju nájsť pod:

  https://www.pei.de/Shared[1]Docs/Downloads/DE/newsroom/dossiers/sicherheitsberichte/sicherheitsbericht-27-12-20- bis-30-09-21.pdf

 

Podľa tohto https:……..  obdržal PEI len  do 30. septembra 2021 už viac ako 172 000 hlásení o negatívnych sprievodných účinkoch po korona očkovaní, pričom z toho bolo viac ako 21 000  ťažkých prípadov a z toho viac ako 1 800 úmrtí – medzi nimi 5 úmrtí mladistvých!

V tejto súvislosti je bezpodmienečne potrebné zdôrazniť, že zmienené hlásenia, ktoré dostal PEI predstavujú celosvetovo len nepatrný zlomok skutočného reálneho počtu vyššie uvedených prípadov. Prečo? Lebo tieto prípady väčšina lekárov neoznámi ďalej. Okrem toho sa často popiera súvislosť medzi negatívnym účinkom a očkovaním.

Odhaduje sa, že  zdravotným úradom a inštitútom sú hlásené zmienené prípady len v rozsahu jeden až päť percent. To znamená, že skutočné čísla sú obrovské.

Kniha Korona-očkovanie – čo lekári a pacienti musia bezpodmienečne vedieť vyšla 21.septembra 2021 a je na zozname najlepších bestsellerov.

Beate Bahner k nej hovorí :

Odteraz nemôže nikto viac tvrdiť, že nevedel nič o rizikách a nebezpečí, ktoré vychádzajú z korona očkovania. Odteraz koná každý kto očkuje alebo do očkovania núti iných zámerne. To bude mať trestno-právne konzekvencie spojené s náhradou zdravotných škôd spôsobených vakcínou.

A najmä očkovanie detí a mladistvých je z pohľadu medicínskeho práva extrémne riskantný akt a je v rozpore s helsinskou deklaráciou, ktorej nemeckí lekari podľa zákona podliehajú.

Preto lekári so zmyslom pre zodpovednosť by v každom prípade mali vyčkať aspoň päť rokov, to znamená až dovtedy, keď budú známe dlhodobé a vierohodné štúdiá a podľa ich výsledkov by očkovali alebo nie.

Inteligentní lekári by už len vo vlastnom záujme odmietli toto vysoko riskantné očkovanie, lebo zdravotne poškodené obete očkovania a pozostalí po zomrelých obetiach očkovania spustia lavínu procesov proti tým, ktorí v týchto prípúadoch očkovali a vlna žalôb sa už rozbehla.