Korona je vírus z laboratória – nepríjemná pravda vychádza najavo

07.05.2023 21:16

Nové dokumenty po prvýkrát ukazujú, ako podrobne a cieľavedome americkí vedci v rokoch pred rokom 2020 skúmali koronavírusy spôsobujúce ťažké choroby.

 

Dokumenty tiež objasňujú, ako výskumníci, ktorí dostali vládne financie od hlavného epidemiológa USA Anthonyho Fauciho, presunuli svoje výskumné práce do Číny, aby tak obišli zastavenie svojho extrémne nebezečného výskumu v USA, lebo bol v rozpore s tým, čo povoľoval zákon.

 

Teraz už veľmi mnoho nových faktov nasvedčuje tomu, že história vzniku koronakrízy sa musí úplne prepísať.

 

Odkiaľ sa koronavírus vzal?

 

Vyšiel z Číny z vuhanských laboratórií, ale nevyrobili ho Číňania!

 

V Číne bolo teraz vyšetrených viac ako 80 000 domácich, hospodárskych a voľne žijúcich zvierat pri hľadaní prekurzora SARS-CoV-2.

 

Žiadna zo vzoriek však nepriniesla taký pozitívny výsledok, ktorý by preukázal, že korona vírus nespôsobil univerzitný virologický inštitút (WIV) v 11-miliónovom meste Wuhan, v ktorom boli prípady Covidu prvýkrát verejne oznámené.

 

V tejto súvislosti ale treba vedieť aj to, že výskum nebezpečných vírov v USA bol od roku 2014 presunutý do Číny.

 

V skutočnosti teda bol výskum vírov na WIV vo Vuhane len externou súčasťou amerických výskumov, ktoré prebiehali v inštitútoch University of North Carolina Chapel Hill (UNC) od roku 1995, pod vedením profesora Ralpha S. Barica a boli veľmi štedro financované Národným Zdravotným Úradom USA (NIH) a jeho Oddelením pre alergické a infekčné choroby (NIAID), pod vedením Dr. Anthony Fauciho.

 

V období druhého Obamovho prezidenstva (2012-2016) bolo po prudkých debatách v Kongrese o tomto projekte dočasne pozastavené jeho financovanie vládou.

 

Padlo rozhodnutie, že sa má vypracovať samostatný postup schvaľovania projektov zahŕňajúcich „obzvlášť rizikové“ mikróby. Toto ale stanovilo nepríjemné ohraničenia - a aj finančné -  pre realizáciu projektov na Baričovom Inštitúte pre virológiu a epidemiológiu.

 

V tejto situácii na pomoc Baričovi prišla dohoda o spolupráci s WIV, ktorú sprostredkovala za podivných okolností newyorská organizácia „EcoHealth Alliance“ a jej šéf Peter Daszak, ktorý ešte práve včas požiadal o jej financovanie z budgetu NIH/NIAID, čo potom v roku 2013 schválilo aj Fauciho NIAID na päť rokov od roku 2014.

 

Tu je uvedená len malá časť z obsiahlych nových dokumentov o histórii vzniku korony.

Ale aj tieto informácie jednoznačne poukazujú na to, komu za koronu „vďačíme“!