Korona diktatúra je veľmi zlá, ale je len začiatkom diktatúry, ktorá ešte len príde

08.11.2020 23:15

O tom je presvedčený expert pre politiku a znalec pomerov v nemeckej polícii a v tajných službách Stefan Schubert. Toho názoru som aj ja, ako som o tom už viackrát písal.

V Nemecku to mocní urobili opäť. Kancelárka a „spoločenstvo“ krajinských ministerských predsedov minulý týždeň pri spoločnom zasadaní v Berlíne zrušili na neurčitú dobu takmer všetky základné občianske práva. A to nielen pre korona-riziko oblasti, ale pre všetkých takmer 83 miliónov občanov.

Cez víkend sa konali vo viacerých veľkomestách demonštrácie proti vláde (ktoré v Nemecku pretrvávajú už dlhšiu dobu) a jej korona opatreniam. Najväčšia bola v Lipsku, kde podľa oficiálnych informácií demonštrovalo viac ako 20 000 ľudí, pričom prišlo k zrážkam s políciou a viacero osôb bolo zranených.

V povojnovom Nemecku si žiadny kancelár nedovolil zaobchádzať s národom tak diktátorsky ako Merkel a jej vláda.

Ak niekto ešte na začiatku tejto situácie varoval, že sa pripravuje protiústavná diktatúra, ktorá olúpi občanov o ich demokratické práva a že sa buduje štát, ktorý každého a všetko špicľuje, tak bol vyhlásený za pochybného konšpirátora.

Ďalším krokom v takej diktatúre je finančné a spoločenské zničenie nebezpečných údajných konšpirátorov.

Sú diktatúry, ktoré sa po politickom prevrate alebo po vojenskom puči (ako napr. v Čile 1973, diktatúra Pinocheta, trvajúca 17 rokov) nastolia okamžite a sú diktatúry, ktoré sa vyvinú postupne a takpovediac ukradomky a nebadane pred „zaslepenými“ očami verejnosti za pomoci médií.

V SED diktatúre v NDR to bolo podobne, keď s z pôvodnej ľudovej demokracie rýchlo vyvinula diktatúra jednej strany. Tam sa hovorilo otvorene o tzv. rozložení a finálnom zničení spoločenskej a finančnej existencie protištátnych živlov.

Teraz, v súčasnej spoločnosti postupujú vládnuce elity oveľa systematickejšie a bezohľadnejšie. Najprv boli provládne médiá a mimovládne  organizácie (medzi nimi najmä z extrémne ľavicového spektra) zaviazané obrovskými sumami z peňazí daňových poplatníkov, a tak teraz spolu s nimi útočí  berlínska vláda tvrdo a nekompromisne a likvidačným spôsobom na kritikov korona opatrení, na popieračov existencie korony, ako aj na pravicových konzervatívcov a na AfD.

Pôda pre novodobú diktatúru v Európe je už pripravená a siativo je už do nej nielen zasiate, ale už z neho vyrastá aj úroda.