Konečne priznáva aj mainstream: Vlna žalôb proti AstraZeneca kvôli vážnym vedľajším účinkom korona-vakcíny

14.11.2023 21:51

Západný mainstream, ktorý viac ako dva roky sústavne klamal a propagandisticky zavádzal ľudstvo neustálym pripomínaním a zdôrazňovaním obrovskej dôležitosti očkovania experimentálnymi vakcínami proti korone a referoval o ich vysokej účinnosti a neškodnosti pre organizmus, odrazu informuje, že tieto vakcíny sú príčinou viacnásobných úmrtí a že majú život ohrozujúce vedľajšie účinky.

Ani slova zmienky o tom, že sa pokorne ospravedlňuje za svoje platené klamstvá, ktoré ovplyvnili mnoho ľudí natoľko, že sa týmito vakcínami dali zaočkovať.

 

Až okolo 150 miliónov ľudí na celom svete dostalo počas takzvanej korona-pandémie vakcíny AstraZeneca proti Covidu.

 

Farmaceutický gigant AstraZeneca však teraz musí čeliť obvineniam na Najvyššom súde v Anglicku, že niektoré dávky jeho vakcíny proti Covid-19 boli „závadné“ a tvrdenia o ich vysokej účinnosti boli „hrubo zveličené“.

 

Početné rodiny žalujú tohto farmaceutického giganta.

 

Aspoň dva z prípadov v Anglicku, kedy sa na dvoch očkovaných prejavila dramatickým spôsobom skazonosná škodlivosť vakcín AstraZeneca:

 

Inžinier informatiky Jamie Scott dostal len deň po zaočkovaní touto vakcínou

v apríli 2021 silné mozgové krvácanie. Bol v ohrození života a je takmer slepý, jeho telesná pohyblivosť je značne obmedzená a má poškodený mozog.

Charitatívna pracovníčka, jeho manželka pani Scott k tomu povedala:

 

„Je veľkým zázrakom, že Jamie je ešte stále s nami. Lekári mi povedali, že možno už nikdy viac nebude môcť pracovať.“

 

V druhom prípade, ktorý skončil tragicky, podal žalobu na Najvyšší súd v Anglicku vdovec pán Tailor. Jeho manželka a matka dvoch detí Alpa Tailor (35) zomrela po očkovaní vakcínou AstraZeneca.

 

V týchto súvislostiach AstraZeneca medzičasom už priznala, že naozaj môže prísť v dôsledku očkovania zmienenou vakcínou  občas aj k nepríjemným vedľajším účinkom, ale pritom treba pozitívne zohľadniť a oceniť aj to, že poďľa urobenej štúdie sa vďaka tejto vakcíne zachránilo až šesť miliónov životov.

 

To je ale absurdné a nezmyselné tvrdenie, lebo to nemožno nijako dokázať a už vonkoncom nie je možné preukázateľne uviesť presný počet vakcínou údajne zachránených životov!