Konečne jeden špičkový politik, vizeprezident Bundestagu útočí na egopatov povinného očkovania

19.12.2021 22:47

Vicešéf FDP a viceprezident Bundestagu v jednej osobe Wolfgang Kubicki ostro zaútočil na egopatov (nový pojem psychológie: osoba s narcistickými črtami a extémne psychopatickým egom), ktorí chcú presadiť všeobecnú povinnosť očkovania.

Kubicki je priamy charakter, s veľkým zmyslom pre spravodlivosť a z  môjho pohľadu je jedným z mála skutočných demokratov na politickej scéne európskej súčasnosti. Jeho slová majú váhu a nemá problém, ak je presvedčený o svojej pravde, plávať proti prúdu, hoci aj veľmi dravému.

To prejavil aj teraz, a to veľmi odvážne. Pre Zeit Online povedal a pritom skutočne trafil klinec po hlave:

„Veľmi mnohým podporovateľom povinného očkovania ide v tomto prípade podľa všetkého len o to, že sa chcú pomstiť neočkovaným. Pravidlo 2G (Geimpfte – očkovaní. Genesene – vyzdravení) a povinné očkovanie sú pre mňa absolútne iracionálne.“

Kubicki sa ako politik oficiálne jednoznačne vyslovil proti zavedeniu povinnosti očkovania a v neposlednom rade to odsúdil aj ako renomovaný právnik.  

Bundestag má koncom februára alebo začiatkom marca rozhodnúť hlasovaním, či bude zavedené povinné očkovanie pre všetkých občanov.

Vo svojej strane FDP Wolfgang Kubicki už má za sebou viac ako 30 poslancov, ktorí podpíšu ním formulovanú skupinovú žiadosť o zákaz povinného očkovania. Žiadosť bude odovzdaná v kancelárii Bundestagu.

Kubicki by rád presadil to, čo podľa neho – keďže aj očkovaní roznášajú vírus, v prípade, že sú infikovaní – je najrozumnejšie, a síce pravidlo 1G (Getestete – otestovaní).

Pre noviny Tagesspiegel Kubicki vyhlásil:

„Z môjho pohľadu ako právnika by bolo zavedenie všeobecnej povinnosti očkovania proti Sars-CoV-2 protiústavným aktom. Okrem toho by niečo také bolo extrémnym narušením dôvery občanov voči politikom, lebo to nie je tak dávno, čo vedúci nemeckí politici tvrdili, že definitívne vylučujú možnosť zavedenia povinného očkovania.“

Skutočne je tu potrebné dôrazne povedať, že klobúk dole pred politikom Kubickim.

V dnešnej dobe je len minimum politikov jeho formátu a jeho obrovskej dôveryhodnosti.

Možno si totiž veľmi dobre predstaviť, že ho vplyvní lobbisti farmácie, ktorá zarába miliardy na vakcínovaní a ktorí majú kedykoľvek voľný prístup do Bundestagu, horlivo obchádzali a prehovárali ho, aby nenarúšal ich obrovský biznis a že to nechceli zadarmo, to je viac ako isté. 

Veď, ak sa to nepresadí v Nemecku, tak to bude okamžite prikladom aj pre  ďalšie európske štáty. A následne to prinesie miliardove straty farmácii, ak sa v EÚ nedajú proti Covidu ani jediný raz očkovať desiatky miliónov občanov.