Kolumbia: Skvelý stopovací pes potrebuje na ochranu svojho života dvoch bodyguardov

31.07.2018 16:38

Na jeho hlavu je vypísaná odmena 200 milión pesos. Kolumbijská polícia si nevie dosť vynachváliť svojho perfektného stopovacieho psa Sombru, nemeckého ovčiaka.

Je jej najlepším stopovacím psom a tí, čo s ním spolupracujú sú presvedčení, že je nielen v Kolumbii najlepším vo svojom odbore, ale že nemá konkurenta ani na celom svete.

Preto niet divu, že najmocnejší juhoamerický zločinecký syndikát, zlopovestný Golf-Clan ho chce za každú cenu odstrániť zo sveta a vypísal za jeho zabitie zmienenú vysokú odmenu. Tento nemecký ovčiak pripravil Golf-Clan o mnoho sto miliónov dolárov.

Sombra objaví drogy ako napr. kokaín aj na takých miestach, kde iní jej kolegovia zlyhali a nič nenašli. Pracuje najmä v mestách Uraba, Barranquilla a Santa Marta, ktoré sú nadôležitejšími baštami obchodu s drogami v latinskej Amerike.

Za jej úspešný boj s drogovými barónmi ju štát Kolumbia dokonca už aj vyznamenal záslužnou medailou a boli jej pridelení dvaja osobní strážcovia, ktorí sú vždy pri nej, keď sa zúčastňuje na nebezpečných aktivitách proti drogovým kartelom.