Klame Greta často, tak ako ju z klamstva v sobotu usvedčila DB?

15.12.2019 23:13

Po viacmesačnom cestovaní po ďalekom svete a po dvoch plavbách cez Atlantik sa aktivistka Greta Thunberg vracia domov. Tak nám to oznamovala v sobotu večer na twitteri.

Uviedla, že je konečne na ceste domov a práve sa nachádza v nesmierne preplnenom rýchlovlaku ICE v Nemecku. K tomu pripojila foto, ako sedí unavená na zemi sama, uprostred batožiny a kufrov okolo nej, v kúte pri záchode a pri dverách výstupu z vlaku.

Snímka bola pôsobivá a vyvolávala dojem nesmierne skromnej a ťažkou prácou vyčerpanej mladej dievčiny, s ktorou musí mať každý len súcit a musí ju obdivovať za to, že dokáže vziať na seba akúkoľvbek obetu, hoci aj cestovať na zemi v preplnených nemeckých vlakoch.

Lož má však často krátke nohy, ako sa hovorí u nás na Slovensku. A táto bola dosť naivná a tí, ktorí Gretu ovládajú a manipulujú a za ňu aj myslia, urobili v tomto prípade veľkú chybu.

Aj ľudia z DB – Deutsche Bundesbahn – totiž sledujú, čo Gretka píše na twitteri a jej klamstvo odhalili a poslali jej odpoveď v nedeľu o 13. hodine a  tiež twitterom:

„Milá Greta,........vďaka, že si cestovala v sobotu s našim ICE 74. Ešte krajšie by však bolo, keby si bola napísala aj o tom ako kompetentne a priateľsky milo sa o teba staral náš tím na tvojom pohodlnom mieste na sedenie v prvej triede.......“

A od Gretky celkom iste v ICE 74, ktorý vôbec nebol prerplnený a nikde sa napovaľovala po zemi batožina a kufre, určite nebola ďaleko jej sprievodná družina – jej radcovia a poradcovia, ktorí všetko zaranžovali tak, aby na fotke s Gretou na zemi vyzeralo všetko pôsobivo. A keď vykonali svoju prácu, tak sa všetci pobrali na svoje miesta v prvej triede.

Ak sa už v takomto prípade luhá, tak koľko je potom iných lží a nepravdivých faktov a argumentov ukrytých v Gretinom „vznešenom“ posolstve pre ľudstvo?