Keď sa domáce etnikum stane úplne bezmocným rukojemníkom kriminálnych migrantov a ich klanov

11.10.2018 21:32

Prišli, uvideli, rýchlo pochopili a už víťazne prevzali moc. Nemecká vládna politika to tak chcela a aj zrežírovala. V nemeckých veľkomestách, predovšetkým v NRW (Severné Porýnie-Vestfálsko) ovládajú celé štvrte vysokokriminálne emigrantské klany. Situácia sa tam neustále zhoršuje.

Tento fakt dlho popierali politici (okrem AfD) i médiá. A každý kto to tvrdil, bol pre nich rasista a nepriateľ demokracie.

Bavoráci radi hovoria, že v Nemecku prichádza všetko dobré z Bavorska. Aj v tomto prípade to boli bavorské médiá, konkrétne Bayerischer Rundfunk, ktorý ako prvý pred niekoľkými dňami prezentoval celému Nemecku zdrvujúcu televíznu reportáž z Essenu.

Jej názov: „Im Griff der Clans, eine Stadt wehrt sich – V pazúroch klanov, jedno mesto sa bráni."

Brutalita s akou migrantské klany čoraz viac preberaju v nemeckých mestách kontrolu, je dramaticky hrozivá. Občania a polícia sa bránia, ale sú slabí  a sú klanmi brutálne prenasledovaní.

To je neuveriteľné, ale je to realita: Veľký národ sa musí na svojom území triasť strachom pred brutálnymi prišelcami – je to zároveň, ale aj jeho obrovskou hanbou, že to pripustil.

 

Keď televízny tím z Mníchova chcel natáčať v blízkosti Kreuzeskirche v Essene, tak ich už tam očakával iný obrovský „tím“ a zaujal výhražný postoj, aby tak hneď ukázal, kto je pánom a vládcom v meste. Bolo to veľké množstvo príslušníkov klanu. Zaznievalo: „Okamžite sa odpracte, toto je naša ulica a naše mesto, nemáte tu čo hľadať!“

V Essene ich je okolo 12 000 a „vyznamenávajú“ sa obrovskou kriminalitou.

Možno ich označiť za politicky uprednostňovaných trvalých hostí, z ktorých sa medzičasom mnohí stali veľmi rýchlo vlastníci nemeckých pasov (kto má milióny, tak to ide bleskove). Niektorých síce dokázala ustráchaná nemecká justícia za ťažké kriminálne činy dokonca dostať pred súd. Zastrašovaním obetí a svedkov, ale prišli nie do väzenia, ale na slobodu, lebo tí odvolali svoje výpovede.

To ich samozrejme len rozosmialo a skvele pobavilo – zjavná bezmocnosť a bezzubosť nemeckej justície ich len posmelila, aby sa stali ešte kriminálnejší a aby sa ešte viac vyhrážali sudcom, policajtom a prokurátorom.

Z pohľadu aktuálnej nemeckej politiky, napr. strany Zelených, sa Európa má a musí tešiť a byť vďačná za migrantov, lebo sú absolútnym obohatením nášho spráchnivelého a konzervatívneho kontinentu. Zelení ich nazývajú aj „uns geschenkte Menschen“, teda ľudia, ktorí nám boli darovaní.

To je hanebný výsmech všetkých tých prepadnutých, zbitých, okradnutých, zavraždených, znásilnených tisícok mužov a žien v Európe, ktoré nám toto „darované obohatenie“ spôsobilo. 

Buďme radi a tešme sa, že v SR nemáme takú situáciu a konajme všetko preto, aby sa tak nestalo nikdy. A ak niekto - či už politik, aktivista alebo ktokoľvek - Slovákov chce presvedčiť, že migranti sú obohatením a darom, tak nech príde do Essenu a ubytuje sa na niekoľko dní v štvrtiach, kde "úradujú" klany a potom azda pochopí, že títo ľudia nie sú "darom z neba", ale že priniesli peklo tým, ktorí ich naivne prijali a že sa kriminálne priživujú na plodoch ich práce. 

Nedopustime, aby sa naše Slovensko dostalo do takej situácie a stalo sa bezmocnou korisťou nepravých migrantov.

 
.