Každý kto popiera islamizáciu Európy, tak ju podporuje. Právo na migráciu je nezmysel

28.03.2018 22:59

Ak niekto v Európe popiera jej prebiehajúcu postupnú islamizáciu, tak je buď naivný hlupák, alebo je kúpeným sluhom tých, ktorí sú iniciátormi islamizácie kresťanskej Európy.

Saudská Arábia a Katar investujú už roky obrovské sumy do islamizácie EÚ, aby v nej rozšírili a upevňovali rdikálny fundamentalistický islam. Finacujú predovšetkým vo veľkých EÚ štátoch mešity, tzv. islamské kultúrne centrá, imámov a učiteľov arabštiny.

V spolupráci s Erdoganom, ktorý žiada a prikazuje Turkom v EÚ, aby vo veľkom plodili deti, chcú dosiahnuť to, aby islam najprv demograficky dobyl a rozložil Európu.

Stáročia sme sa dokázali ubrániť bojovému islamu, keď nás moslimovia zvierali od západu i východu, pričom veľkú časť Európy už mali obsadenú. Turci po dobytí kresťanského Konštantinopolu v roku 1453, prenikli až k Viedni, kde kresťanskú kultúru Európy v poslednej chvíli zachránil kráľ Ján Sobieski, ktorý ich v roku 1683 tam porazil a zahnal z veľkej časti východnej Európy.

Na západe nás pred islamom zachránili katolícki španielski králi Izabela a Ferdinand, keď v roku 1492 dobyli poslednu arabskú baštu v Európe – moslimskú Granadu.

Islam ale ani potom neprestal túžiť zmocniť sa navždy Európy a s pomocou západných globalistov sa mu to aj skvele darí.

Pre všetkých, ktorí su proti islamizácii Európy je dôležité si uvedomiť, že neexistuje automatické právo na migráciu do Európy. Migrácia musí byť dohoda migranta s EÚ štátom, kde prichádza, ktorá ho zaväzuje rešpektovať naše zákony, a to viac ako Korán a aktívne prispievať k prosperite krajiny, ktorá ho prijala. A ak sa dopustí vedome závažného trestného činu, tak musí byť okamžite odsunutý tam, odkiaľ prišiel.

Bez ochrany našich hraníc bude islamizácia postupovať ešte rýchlejšie.

V nemeckých vysielaniach možno stále počuť nasledovnú informáciu: Upozorňujeme vodičov, aby na úseku „XY“, na diaľnici „Z“ zvýšili pozornosť, lebo sa po nej pohybujú ľudia.“

Čo to znamená?

No „len“ to, že do EÚ neustále prichádzajú nekontrolovane veľké počty utečencov a „mašírujú si“ kade a kam chcú a nikto im v tom nebráni.

A žiadne mainstream médiá o tom nepíšu. Majú zákaz.