Desná vražda: Afričan hodil pod ICE vo Frankfurte 8 ročné dieťa s matkou

29.07.2019 23:55

Po tom ako som publikoval 22.7. v HS článok o vražde na koľajniciach vo Voerde, sa stala ďalšia brutálna vražda na koľajniciach na stanici vo Frankfurte. A opäť bol vrahom migrant – hosť kancelárky Merkel – a tá opäť mlčí a ignoruje svoj národ.

40 ročný Afričan strčil vo Frankfurte pod ICE, ktorý vchádzal na stanicu v pondelok o 10. hodine matku a jej osemročného syna. Vybral si ich náhodne – stáli v jeho blízkosti a čakali na vlak. Matke sa podarilo zachrániť, nevinné dieťa skonalo na mieste. Vrah sa pokúsil o útek. Niekoľkí muži ho však prenasledovali a chytili ho. Je v policajnej väzbe. Na stanici vznikla následne dlhotrvajúca chaotická situácia. Vlaky prestali chodiť na niekoľko hodín. Mnoho prítomných cestujúcich len zúfalo a bezmocne plakalo.

Minister Seehofer kvôli tomuto trestnému činu prerušil dovolenku a vrátil sa do Nemecka a aspoň vyjadril sústrasť príbuzným  zavraždeného nevinného dieťaťa a prisľúbil nejaké nové opatrenia, ktoré ale nič na situácii v Nemecku nezmenia. Všetko sú len prázdne sľuby.

Faktom je, že verejný priestor v Nemecku sa stáva čoraz nebezpečnejším  priestorom pre nemeckých občanov a po tom čo sa stalo vo Frankfurte, musí byť aj najväčšiemu prívržencovi Merkel jasné, že Nemecko sa vďaka kancelárke stalo na každom mieste a v každom čase extrémne neistým a nebezpečným miestom, kde si občania nemôžu byť istý životom.

Merkel je na dovolenke a užíva si ju aj naďalej bez toho, aby sa teraz vyjadrila k situácii s utečencami v Nemecku, keď sa konflikty, vraždy a znásilnenia čoraz viac a hrozivo množia a ani slovom sa nevyjadrila k vražde na stanici vo Frankfurte.

Za to sa  ale po brutálnom zločine na frankfurtskej stanici ozvala  odborníčka pre dopravu  zo strany Zelených a dala  verejnosti nesmierne „múdru radu“, ktorá podľa nej vyrieši všetko:

„Na nástupištiach železničných staníc treba čakať na vlak v maximálnej vzdialenosti od koľajníc. Tak sa nemôže nič stať.“

Prejaviť väčšie idiotstvo a zároveň väčší cynizmus od politika v tejto situácii je sotva možné.

Frakcia AfD ako jediná politická strana k tomuto strašnému zločinu eritrejského Afričana povedala celú pravdu:

Wie viele deutsche Staatsbürger sollen eigentlich noch auf dem Altar dieser grenzenlosen Willkommenskultur geopfert werden?“

„Ako veľa nemeckých občanov má byť ešte obetovaných na oltári tejto bezhraničnej Willkommenskultur“?

Ja už len dodám: „Ako občan EÚ sa nesmierne hanbím za to, že máme „diktátorku“ v Berlíne, pre ktorú životy občanov nemajú nijakú hodnotu a ktorá si pokojne dovolenkuje za ich peniaze, zatiaľčo jej hostia ich vraždia a znásilňujú.“