„Vďaka“ ti Merkel – ďalšie zločiny jej hostí v Mníchove

24.06.2018 23:03

V Starom Meste, v Starej Botanickej Záhrade  prepadli brutálne traja utečenci z Eritrei vo štvrtok v raňajších hodinách 53 ročného nemeckého občana, ktorého zranili a ukradli mu peňaženku. Prepadnutie muža pozorovali dvaja svedkovia a tí hneď privolali políciu. Tej sa podarilo všetkých troch kriminálnikov chytiť a vziať ich do väzby.

Ešte brutálnejšie sa zachovali v Ottobrunne pri Mníchove iní dva mladí utečenci z Eritrei.

Lekárka pohotovostnej služby a jej spolupracovník prišli autom v piatok večer k Domovu Seniorov, kam boli privolaní, aby pomohli jednemu seniorovi. Keď zastavili pred Domovom, tak ich úplne bez príčiny napadli dvaja podnapití mladí Eritreičania vo veku 20 a 17 rokov.

Starši z nich hodil celkom zblízka plnú fľašu alkoholu do okna auta, kde sedela lekárka a pritom ju ťažko poranil. Žena utrpela otras mozgu, zlomeninu sánky, rezné poranenia na tvári a stratila niekoľko zubov. Jej spolupracovník utrpel poranenie oka a rezné rany na tvári. Obaja museli byť dopravení do nemocnice.

Páchatelia ušli, ale zanedlho ich polícia chytila. Prv ako boli spacifikovaní, tak päsťami napadli policajtov. Na policajnej stanici, kde boli predvedení, bolo zistené, že v ten istý deň, niekoľko hodín predtým, chceli doniesť do Domu Mládeže v Ottobrunne, kde boli ubytovaní, plný kufor fľašiek s alkoholom. Keď im v tom dve opatrovateľky chceli zabrániť, tak starší mladík na ne zaútočil a poranil ich na hlave.

„Ďakujeme“ ti za to kancelárka – takéto a ešte oveľa brutálnejšie činy tvojich hostí sú v Nemecku na dennom poriadku. Dokedy budeš ešte nehorázne tvrdiť, že  Nemecko je bezpečná krajina, kde žije každý bez strachu a obáv?