Jerry Nadler: Donald Trump je diktátor a už len preto musí byť odvolaný

26.01.2020 19:40

Opoziční Demokrati doslova ochoreli na novú nebezpečnú chorobu, ktorá ešte prd niekoľkými rokmi bola v USA absolútne neznáma. Táto choroba najprv prepukla u Hillary Clinton. Potom sa začala rýchlo šíriť ďalej, lebo je veľmi nákazlivá, ale šírila sa takmer výlučne v radoch Demokratov.

Dostala celkom špeciálny názov od jedného amerického žurnalistu – nazval ju Trumpopsychóza. Veľký problém je v tom, že sa nedá vôbec liečiť. Kto raz na ňu ochorie, tak ostane nevyliečiteľne chorý.

Jeden z Demokratov, ktorý trpí na veľmi silnú Trumpopsychózu  je Jerry Nadler, šéf Justičného výboru Snemovne Reprezentantov. V procese impeachmentu proti Trumpovi je jedným zo zástupcov obžaloby prezidenta.

V senáte nečakane dostal silný akútny záchvat Trumpopsychózy a zrejme v stave krátkodobej nepríčetnosti viackrát zvýšeným hlasom označil svojho demokraticky zvoleného prezidenta ako diktátora.

Následne potom piatok večer soptil počas procesu preskakujúcim hlasom:

“Trump je diktátor a len jeho vôľa platí. Nemá vôbec zmysel pre to, aby rešpektoval kongres a kongremanov. Dáva sa ako všemocný. Je diktátor a preto musí byť pozbavený svojho úradu.“

Demokrat Adam Schiff, šéf tímu obžalobcov zahral počas procesu proti Trumpovi zas na inú strunu.

Na záver jeho prednesu zaznelo z jeho úst:

“Opätovne vás naliehavo žiadam o férový proces, s pripustením nových dokumentov a nových svedkov.“

Potom prítomných napomínal  a pripomenul,  že celý svet sa pozerá na USA, na americkú demokraciu a na americkú spravodlivosť.

Napokon svoje trápne moralizovanie ukončil vysoko teatrálnymi slovami:

„Úpenlivo vás prosím, darujte Amerike férový proces.“