Jens Stoltenberg spolupracuje desaťročia s Gatesom a bol aj prezidentom jeho GAVI očkovacej aliancie!

16.06.2023 23:18

Generálny sekretár NATO  Stoltenberg sa narodil v roku 1959 a od roku 1979 pracoval ako novinár pre ľavicové noviny Arbeiderbladet. Od roku 1985 bol predsedom Zväzu robotníckej mládeže. Zároveň vyštudoval ekonómiu, ktorú v roku 1987 ukončil. Od roku 1990 zastával rôzne pozície v nórskej najvyššej politike, najprv ako štátny tajomník, potom ako minister financií a dvakrát ako predseda vlády (2000-2001 a 2005-2013). Jeho ľavicová sestra sa odvtedy stala generálnou riaditeľkou najvyššieho nórskeho zdravotníckeho orgánu.

 

Stoltenberga možno považovať za oddaného spojenca globalizmu, ktorý riadi klimatickú agendu aj imunizačnú agendu. To posledné nielen od pandémie koróny.

 

Zjavne podporuje agendu Billa Gatesa očkovať celý svet. V rokoch 2002-2005, medzi jeho funkčnými obdobiami ako predseda vlády, viedol očkovaciu alianciu Billa Gatesa GAVI. Stoltenberg tiež zabezpečil, že obrovské sumy nórskych peňazí boli „presmerované“ priamo do GAVI – od roku 2005 do roku 2010 dobrých 400 miliónov amerických dolárov – ako zverejnila samotná Nadácia Billa a Melindy Gates.

 

Také „presmerovanie“ možno vnímať aj ako korupciu!

 

Stoltenberg zohráva podobne vedúcu úlohu v rámci sekty klíma-fanatikov. V rokoch 2013-2014 pôsobil ako osobitný vyslanec OSN pre klimatické zmeny (globálne otepľovanie) a predsedal Panelu OSN na vysokej úrovni pre súdržnosť celého systému a Poradnej skupine na vysokej úrovni pre financovanie zmeny klímy. Postaral sa teda o globálnu spoluprácu pri presadzovaní klimatickej agendy a jej financovania.

 

Západný mainstream o týchto jeho aktivitách podozrivo mlčí.

 

Sám Stoltenberg očividne pevne verí myšlienkam, ktoré zastáva – a preto je mimoriadne užitočný pre globálne elity a pre Billa Gatesa. Po tom, ako sa aj sám uchýlil ku génovým injekciám, ako milióny iných ľudí na celom svete, ochorel na pásový opar a celú tvár mal pokrytú stopami po bolestivých pásových oparoch.

 

Dôvodom týchto ochorení je fakt, že génové injekcie masívne oslabujú obranyschopnosť ľudí. Zdravý imunitný systém drží rôzne vírusy v tele – napríklad herpes – dobre pod kontrolou. Po každej génovej injekcii sa táto skutočná, prirodzená ochrana drasticky znižuje – až napokon príde k pásovému oparu (herpes zoster), alebo aj k obávanej turbo rakovine.

 

Otázkou teraz je, či Stoltenberga elity tohto sveta vnímajú a zamestnávajú len ako „užitočného idiota“, pretože je ľahko ovplyvniteľný a vedený svojím ľavicovým, a teda deštruktívnym svetonázorom. 

Alebo, či si uvedomuje dôsledky svojich činov a či ho preto treba považovať za jedného zo strojcov udalostí, ktoré v súčasnosti vedú svet do krízy a priamo k jadrovej vojne.

 

V každom prípade to má zvláštnu „príchuť“, keď ľavičiar, ktorý v mladosti hádzal kamene na demonštráciách proti vojne vo Vietname cez okná veľvyslanectva USA, a teraz zástupne za USA privádza svet na pokraj tretej svetovej vojny.

 

Psychopatické pohnútky takýchto ľudí je veľmi ťažko opísať slovami.