Je to moderný Goebbels? Poradca WEF Yuval Harari: Ak bude Trump prezidentom, obávam sa nebezpečného ohrozenia globalizmu

23.02.2024 17:48

Zjavne sa mnohí politici, najmä v EÚ naozaj boja, že sa Trump opäť stane americkým prezidentom. Vystúpil už z WHO a Parížskej dohody a nedávno zvažoval aj vystúpenie z NATO. To by paralyzovalo kľúčové globalistické organizácie, ktoré usilovne pracujú na vytvorení  jednej svetovej vlády.

 

Jeden z lídrov, ktorí stoja za agendou Svetového ekonomického fóra (WEF), Harari, varoval pred „veľmi pravdepodobnou“ možnosťou, že Donald Trump tento rok vyhrá znova prezidentské voľby.

 

"Myslím, že je to veľmi pravdepodobné. A keď sa to stane, pravdepodobne to bude niečo ako umieračik pre to, čo ešte zostane z globálneho poriadku,"

myslí si Harari.

 

Tento človek, ktorý sám seba opisuje ako „historika, filozofa a autora“ je známy najmä svojimi mizantropickými názormi.

 

Harari sa často otvorene raduje, že globálne mocenské elity už nebudú mať pre  masy „obyčajných“ ľudí žiadne využitie, keďže ich čoraz viac nahrádzajú stroje s umelou inteligenciou.

Tvrdí, že technológia AI znamená, že väčšina verejnosti sa čoskoro stane „nadbytočnou“ a v budúcnosti bude pre svetovú elitu len málo užitočná. Väčšinu dnešnej pracovnej sily označil za „zbytočnú triedu“ ľudí.

 

Počas jedného rozhovoru sa Harariho pýtali na úlohu ľudí v spoločnosti, keď sa objavujú nové technológie, ako je umelá inteligencia.

Harari potom vysvetlil, že čoskoro vznikne nový triedny systém, ktorý oddelí globálne elity od „nadbytočnej“ širokej verejnosti.

 

 

Tvrdil, že väčšina svetovej populácie bude pre globálnu elitu málo užitočná, čo znamená, že už nebude „potrebná“.

 

Harari „predpovedá“, že rýchly pokrok v počítačovej technológii spôsobí, že množstvo ľudí bude „nepotrebných“.

 

Tí, ktorých  pracovná sila bude nahradená AI, vytvoria „obrovskú triedu zbytočných ľudí“,

Tvrdil na prednáške Harari za smiechu globalistov v publiku.

 

Harari ďalej:

„Títo „zbytoční ľudia“ budú pre spoločnosť záťažou a budú musieť byť „uspokojovaní“ s „drogami a počítačovými hrami“. "Teraz sme svedkami vytvárania novej masívnej triedy zbytočných ľudí."

 

Povedal, že veľmi ľutuje, že od priemyselnej revolúcie sa svetová mocenská elita sústavne spoliehala len na širokú verejnosť, že  bude stále poskytovať svoju pracovnú silu.

Harari je však rád, že „vlna“ sa teraz obracia, keďže spoločnosti teraz môžu využívať nízkonákladové technológie na nahradenie ľudí.

 

Tento muž ale v skutočnosti nie je nič iné ako moderný Goebbels a jeho ideológia je nápadne blízka  ideológii hitlerovského fašizmu, keď z jeho pohľadu boli „zbytočnými“ ľuďmi Židia. A tých sa vtedajšie Nemecko masove zbavovalo v plynových komorách.

 

Oficiálne je ale Yulal Harari izraelský historik, ktorý vyučuje od roku 2005 na Hebrejskej univerzite v Jeruzaleme.

 

 

Na základe tohto krátkeho opisu Harariho a jeho psychopatických (zatiaľ)fantázií si možno ľahko predstaviť čo „čaká“ veľkú „zbytočnú“ časť ľudstva, keď mu budú vládnuť globalistické elity podľa vlastných pravidiel a zákonov!