Je po Rusku na rade teraz Čína? Plány Pentagonu v réžii Demokratov to nasvedčujú!

13.11.2022 23:25

Podobne ako vo vojne USA proti Rusku, ktorá je zastúpnou vojnou, kde zbrane dodávajú USA a Západ a bojujú Ukrajinci, tak proti Číne masívne vyzbrojujú USA Tajwan, ktorý bude viesť zástupnú vojnu. 

Aktuálne plánovania Pentagonu prezrádzajú, že sa pripravuje vojna proti Číne, ktorá spolu s Ruskom nebepečne ohrozuje svetovú hegemóniu USA. To  naznačujú výpovede Billa LaPlante, šéfa nákupu zbraní Pentagonom.

Dá sa očakávať  takmer s istotou, že napätia medzi USA a Západom na jednej strane a Ruskom s Čínou na strane druhej budú v najbližšom čase extrémne narastať.

Keď sa v súčasnosti zásoby zbraní a munície vo vojenských skladoch USA zásluhou Ukrajiny značne vyprázdnili, tak Kongres, kde teraz Demokrati prekvapujúco vo voľbách do Senátu „vyhrali“, bez problémov vystaví  šeky na obrovské sumy  pre nové zbrane.

Vojnová propaganda Demokratov proti Číne sa už rozbieha na plné obrátky. USA média už rozširujú informácie o hrozbe z Číny. Píšu, že vláda vníma novú vojenskú stratégiu Číny ako trvalé najväčšie ohrozenie USA. To sú nehanebne silné slová a klamú o realite.

Sú to predsa USA, ktoré všade vo svete rinčia zbraňami a nie Rusko a Čína. USA majú vo svete okolo 1000 vojenských základní. Rusko len 20 a Čína dokonca len jednu jedinú, v africkom miništátiku Džibutsko!

Ale Západ tvrdí, že Rusko je hrozbou a USA nie.  Minister obrany USA Lloyd Austin povedal pred niekoľkými dňami, keď predstavoval novú stratégiu USA, že Čína je jediná krajina, ktorá chce prebudovať tradičné usporiadanie sveta (to je samozrejme niečo, čo sa prieči samozvanému hegemónovi USA, a to treba prekaziť za každú cenu) a že má k tomu aj čoraz viac sily. Podľa neho je síce Rusko akútnou hrozbou, ale v budúcnosti to bude Čína.

4. novembra mal Bill LaPlante  prednášku na neokonzervatívnej, globalisticky orientovanej  George Mason University,  ktorá je v blízkosti Ministerstva obrany. Pri tej príležitosti oznámil, že aktuálny Kongres, ktorý bude až do januára v úrade, urobí po Midterm-voľbách dôležité kroky a opatrenia, ktorých cieľom bude optimálne vyzbrojenie toho, kto bude pre USA viesť zástupnú vojnu (ako to v súčasností robí Ukrajina) a tým v budúcnosti má byť aj Tajwan vo vojne proti Číne.

V dnešnej dobe politici USA už nepoužívajú na svoje vojny, ako to ešte robil G.W.Bush pri invázii do Iraku, amerických vojakov, ale vyvolia iných, aby viedli pre záujmy amerických globalistov zástupné vojny, a to sú EÚ, Ukrajinci, Tajwan, Južná Kórea, Japonci a ďalší.

To sú vyvolenci USA, určení k tomu, aby viedli vojny proti najväčším geopolicickým odporcom USA, ako sú Čína, Rusko, Irán a Severná Kórea.

Ako informoval USA odborný portál Defense News 7. novembra (www.defensenews.com/pentagon/2022/11/07/congress-to-back-multiyear-weapons-purchases-laplante-says ) , tak LaPlante počíta s miliardami dolárov pre najbližšie roky na tzv. vojensko-priemyselný komplex. 

Povedal: „Bude to veľkolepé a niečo také sme od časov studenej vojny ešte nemali.“

 

Pokiaľ ide o akvizície Pentagonu, tak LaPlante uviedol, že kríza na Ukrajine by mala priniesť nové zameranie na to, či je zbraň ľahko sériovo vyrábaná a funguje, ako aj na to, či sa na nej dajú rýchlo vycvičiť jednotky - a či je použiteľná v Tichomorí.

To znamená, či je optimálne použiteľná proti Čine.

 

Napriek miliardám dolárov v amerických zbraniach, ktoré boli v posledných mesiacoch poslané na Ukrajinu, niektoré zbojárske firmy uviedli, že potrebné finančné prostriedky na zvýšenie výroby zbraní sa nezrealizovali. LaPlante podporil tento názor a uviedol, že východiskom z toho pre zbrojársky priemysel bude formálna zmluvná akcia vlády.

Toto všetko jednoznačne svedčí o tom, že USA pod vedením Demokratov sa pripravujú na veľkú vojnu, ktorá im má zabezpečiť neotrasiteľnú hegemoniálnu pozíciu voči Číne a Rusku.

Šialenci si neuvedomujú, že takú vojnu nemôžu nikdy vyhrať.