Je lož, že imunitný systém nemá dosť času, aby vyvinul imunitnú odpoveď na koronu

16.08.2021 23:27

Túto informáciu šírili a stále aj šíria farma firmy a aj mainstreamoví virológovia, a to preto, aby sa celosvetove nasadzovali proti korone len ich „vysokoúčinné“ vakcíny.

Ja som už začiatkom minulého roku vo viacerých článkoch písal prečo sa nedám očkovať. Napr.v HS som publikoval 8.apríla 2020 článok:  

Ako útočí imunitný systém na vírusy i na koronu a ako ich môže poraziť.

Začínal sa výpoveďou: „Tvoj imunitný systém môže byť vždy víťazom.“

Na inom mieste som napísal:

Môj organizmus pracuje už desaťročia (aj vďaka tomu, že som nikdy nefajčil, nepil som alkohol a nejedol mäso)  perfektne a ja si nedám ničím zvonku, a to ešte niečim umelým,  narušiť moj skvelý imunitný systém.“

 

Teraz to rozšírim a doplním nasledovným faktom:

 

Akonáhle sa imunitný systém dostane prvý raz s vírom do kontaktu, tak si okamžite vytorí naň tzv. spomienku. Keď sa imunitný systém opätovne ocitne v kontakte s týmto vírom, tak z tejto spomienky, ktorá sa ešte zintenzívni, začne masívne  vytvárať antitelieska, ktoré vírus atakujú a eliminujú.  Čím je imunitný systém intaktnejší a nenarušenejší, tým je jeho imunitná odpoveď na víry efektívnejšia.

Farma firmy ale šíria klamstvo, že nie sme schopní vytvárať antitelieska proti vírom samostatne, teda že potrebujeme podporu ich „úžasných“ vakcín.

 

Skupina dánskych expertov, ktorí robili v tomto smere dlhodobé výskumy, to teraz vyvrátili.

Dánski vedci vyšetrovali až 203 korona pacientov a takmer všetci produkovali dostatočne veľa antiteliesok proti korone.

Imunitný systém pozná koronu nie síce priamo, ale prostredníctvom jej predchodcov, s ktorými už prišiel do kontaktu, a tak korona nie je preň celkom neznáma. Z toho dôvodu existuje v našich organizmoch už veľmi kvalitná, tzv. krížová imunita proti korona vírom.

Influenza víry menia kompletne celú svoju formu – to ich robí svojím spôsobom výnimočnými. Pri korone to tak nie je. Korona vírus, keď mutuje, tak sa mení len nepatrne. A preto dokáže náš imunitný systém (pokiaľ je v dobrom stave) nájsť na koronu adekvátnu imunitnú odpoveď.

V tomto zmysle sa vyjadril ešte v máji aj nemecký profesor doktor Bhakdi.