Je katastrofou, že sa vôbec o použití atómových zbraní hovorí!

11.05.2022 23:14

To je výpoveď úspešného rakúskeho podnikateľa Geralda Markela a v súčasnosti aj najrenomovanejšieho rakúskeho blogera, ktorého rady vyznavačov lavínovite rastú. V ďalšom uvádzam jeho názory a pretkávam ich mojimi poznatkami a postrehmi.

Markel žiada dôrazne rakúsku vládu vystúpiť z protiruských sankcií a žiada ju, aby v ukrajinskom konflikte ostala neutrálnym sprostredkovateľom. Je toho názoru, že Rakúsko nesmie obetovať svoju stabilitu proxy vojne, ktorá sa koná v krajine, ktorá je už aj tak rozdelená.

Bloger Markel:

„Čo sa nejeden u nás bojí povedať, to poviem ja. Sankcie proti Rusku musia byť zrušené. Som otcom šiestich detí a od niekoľkých mesiacov aj starý otec. Za 14 mesiacov budem mať 60 rokov. Nie som politikom a nikdy ani nebudem. Ekonomicky som nezávislý a nikdy som nedostal od štátu v ničom ani cent podpory, ale som mu odviedol na daniach milióny eur. Nemusím sa nikomu páčiť a ani sa nechem niečím stať.

Môj jediný cieľ je ochrana mojej rodiny a snaha robiť niečo pre to, aby spokojne mohli žiť moji spoluobčania. A preto budem vždy hovoriť pravdu, a to aj vtedy, keď to znie brutálne a trpko. A brutálna pravda, ktorú hovorím pre blaho mojej rakúskej vlasti znie:

 

Musíme zrušiť všetky sankcie proti Rusku

Ukrajina nemôže v tejto vojne zvíťaziť

A Ukrajina sa dokonca nesmie viťazstvu v nej ani len priblížiť, lebo to by mohol byť koniec Európy

Čím viac by sa blížilo jej víťazstvo, tým bude nasadenie atómových zbraní pravdepodobnejšie

 

Naši vládni politici a naše systémové médiá plnia poslušne želania USA a už dokonca aj  televízia Servus TV sa podriadila línii, ktorú určili Američania. Ja však hovorím, že to všetko je úbohé.“

Je nesporné, že mainstream píše veľmi jednostranne o ukrajinskom konflikte a vyhýba sa zmieniť nasledovné fakty. Ruská menšina nemohla v Ukrajine žiť slobodne (platilo to aj pre iné menšiny, ako aj pre maďarskú, čo maďarská vláda viackrát vyčítala Kyjevu).

Ruština bola ešte v roku 2014 ako úradná reč zrušená zákonom, ktorý po puči zaviedla Porošenkova vláda (prečo to Brusel toleroval a stále aj toleruje?). To bol jeden z hlavných dôvodov povstania donbaských separatistov. Politické strany ruských Ukrajincov boli Kyjevom zakázané. Prejavy sympatie rusofilným názorom a stanoviskám sa pokladá za velezradu a tú trestá justícia.  Televízne i rádiové vysielanie v ruskej reči je zakázané.

Oficiálne ukrajinské spravodajstvo sa jediným slovom nezmieňuje o šikanovani a vraždení rusky hovoriacich občanov nacistickými štruktúrami v Ukrajine. Radikálni nacionalisti zo západnej Ukrajiny zavraždia každého , o kom si myslia že je ruským kolaborantom.

Po ruskom zásahu sa nezmieriteľné protiklady medzi západnou časťou Ukrajiny a ruskou menšinou na jej východe navždy zacementovali a Ukrajina je navždy rozdelená a už teraz sú teda dve Ukrajiny.

To je skutočnosť a čím skôr ju Západ a NATO pochopí a akceptuje, tým skôr možno túto strašnú vojnu, kde Slovania strieľajú na Slovanov ukončiť.