Je francúzska multi-kulti spoločnosť už na prahu občianskej vojny? A nemecká tiež?

04.07.2023 23:14

Nad Francúzskom sa čoraz viac sťahujú mraky – schyľuje sa k občianskej vojny. Neustále napätie v západoeurópskych spoločnostiach, doslova presiaknutých cudzími neprispôsobilými kultúrami, vyvoláva  čoraz častejšie brutálne krvavé násilie.

 

Niektoré obrázky z Francúzska by mohli pochádzať z Ukrajiny. Ale nie sú odtiaľ. Sú z francúzskych metropol, nad ktorými visí závoj občianskej vojny. Výtržníci a násilníci, z ktorých väčšina sú migranti, prípadne majú migrantské korene, už celé dni pustošia mestá.

 

Dochádza k rabovaniu, podpaľovaniu a áno, aj k cielenému terorizovaniu bielych ľudí. Nebúria sa tu znevýhodnení mladí ľudia, ktorí by radi študovali medicínu a podobne, zúri tu paralelná spoločnosť – podporovaná ľavicovými ideológmi.

Takéto masové nepokoje nie sú vo Francúzsku žiadnou novinkou, no ich počet a intenzita sa neustále zvyšujú. 70 percent Francúzov si teraz želá nasadenie armády.

 

Multikultúrna, rôznorodá spoločnosť, ktorú spája nenávisť na francúzsky štát a na jeho tradičné kresťanské hodnoty bielych mužov a žien, sa už nevie dostať z permanentného stavu deštruktivity a ničenia európskych hodnôt. Tí, ktorí vo Francúzsku ešte nevolili Marine Le Pen, si to teraz už dobre rozmyslia. Aspoň ak patria k tej časti Francúzov, ktorí stále udržiavajú chod tradičného štátu.

 

Zatiaľ čo Francúzsko zúfalo zápasí s chaosom vyvolaným cudzími kultúrami, tak v Berlíne vládne k tomu len mlčanie. Nemecká  vláda, ktorá je inak okamžite schopná kriticky komentovať hoci aj len jednu strhnutú dúhovú vlajku v Maďarsku, tak nepokojom vo Francúzsku sa nevenuje ani slovom. Samozrejme, že by to mala a či dokonca musela urobiť, ale na to by sa musela zbaviť vlastnej multikultúrnej lži. To samozrejme neprichádza pre ňu ani len do úvahy.

 

A táto jej lož už má veľké následky aj v Nemecku. V najľudnatejšej spolkovej krajine, v Severnom Porýní-Vestfálsku (SPV) došlo v posledných týždňoch k masívnym nepokojom migrantov. Už to neboli len veľké rodinné klany, ale celé arabské kmene, ktoré dokázali zmobilizovať stovky mužov jediným stlačením tlačidla. Polícia mala s nimi obrovské problémy a len ťažko mohla kontrolovať násilie v uliciach.

 

Fakt, že exkancelárka Angela Merkel, ktorá je za tieto pomery osobne zodpovedná, dostala za svoje zásluhy (ktoré?) z rúk nemeckého prezidenta najvyššiu štátnu medailu o pár týždňov skôr, hovorí za všetko.

 

A nebol to právny štát, čo zastavil nebezpečné a krvavé nepokoje v SPV. Je veľkou iróniou a svedectvom neschopnosti nemeckej vlády, že to urobil islamský zmierovací sudca. Policajti sa mohli na to pozerať len z úzadia.

Namiesto zatvorenia hraníc katastrofálna nemecká vláda vydáva ďalšie stimuly pre imigráciu.

Že integrácia tu už dávno neprebieha, to potvrdzujú aj starostovia SPD. Veď predsa do čoho sa treba integrovať v Nemecku? Do pestrej, ľavicovo-liberálnej spoločnosti Claudie Roth, prosystémového moderátora Georga Restla alebo Nancy Faeser a Annaleny Baerbock?

 

A prečo by sa aj mali migranti integrovať? Predsa tí, čo v Nemecku vládnu, nad nimi držia ochrannú ruku, a to čoraz častejšie na úkor vlastných občanov – preto sa čoraz viac z nich pridáva k AfD.

 

A tak Nemecko kúsok po kúsku skĺzáva do toho, čo kritický nesystémový žurnalista Thorsten Hinz právom nazýva predobčianskou vojnou.