Izraelské ministerstvo potvrdilo: Žiadny zdravý, mladší ako 50 nezomrie na Covid-19

01.06.2023 22:44

A máme tu skvelý dôkaz z Izraela, že očkovanie proti Covidu nemalo a či dokonca nesmelo byť  propagované ako niečo nevyhnutné, lebo v opačnom prípade pri nákaze hrozí každému možná smrť - v každom prípade nie mladším ako 50 rokov!

 

Izraelské Ministerstvo zdravotníctva muselo vyhovieť žiadosti, odvolávajúcej sa na zákon o slobode informácií  a bolo tak prinútené priznať, že Covid-19 nie je pre väčšinu ľudí žiadnou smrteľnou hrozbou.

 

Ako oznámilo ministerstvo v Tel Avive, tak  v Izraeli nie je známy ani jeden prípad, kedy by na COVID-19 zomrel zdravý človek mladší ako 50 rokov.

 

Krátko po šírení koronavírusu sa ukázalo, že Covid-19 je v podstate typ chrípkového ochorenia, ktoré podobne ako chrípka postihuje najmä starších ľudí s už existujúcimi ochoreniami.

 

Na jeseň minulého roka to dokonca priznal aj šéf Moderny Bancel. Údaje, ktoré nedávno zverejnilo izraelské Ministerstvo zdravotníctva, tiež ukazujú, že zdraví ľudia do 50 rokov sa vírusu nemajú báť.

 

Na otázku podľa izraelského zákona o slobode informácií, koľko ľudí mladších ako 50 rokov bez predošlých vážnych ochorení zomrelo na Covid-19, izraelské Ministerstvo zdravotníctva odpovedalo takto:

 

„Z tých, ktorí zomreli na koronavírus,  a u ktorých bolo urobené epidemiologické vyšetrovanie bolo 0 zosnulých vo veku 18 až 49 rokov.“

 

Netreba ale zabúdať, že ide o čísla, ktoré vznikli ešte pred distribúciou génových injekcií, ktoré aj tak nepriniesli nič pozitívne.