Islamistický teror má pôvod v Koráne. Veď islamisti sa odvolávajú na Korán

24.02.2017 13:04

"Pravý" islam má celkom inú tvár, ako nám ju ukazujú imámovia, ktorí nás na propagandistických islamských konferencíách usporadúvaných v Nemecku, Francúzsku a či vo Švédsku rafinovanými a prešpekulovanými výpoveďami a prednáškami presviedčajú o jeho mierumilovnosti a nevinnosti. Sú to platení služobníci Saudskej Arábie, Turecka, Arabských Emirátov a už len preto im nemožno veriť. Celkom inou rečou však hovoria niektorí kritici islamu a Koránu, ktorí sú sami moslimovia, alebo ateisti, ktorí boli moslimovia.

Faktom ostáva, že svoju pravú a teroristickú tvár ukazuje islam v krajinách ako Pakistan, Afganistan, Saudská Arábia, Irak, Sýria a ďalšie. To je veľmi často bezohľadný, netolerantný a krvavo brutálny islam, ktorý je orientovaný proti všetkým, ktorí nežijú podľa jeho pravidiel, či už preto, že ho nepoznajú, alebo preto, že ho až príliš dobre poznajú a ho odmietajú.

Tento brutálny islam je proti demokratom, ateistom, kresťanom, Židom, budhistom, taoistom i komunistom, kapitalistom a napokon je aj proti ženám a proti ich snahám o rovnoprávnosť a sebaurčenie. Islam je na víťaznom ťažení do častí sveta, ktorý mu ešte nepatria a tento zvyšok sveta je akoby ochromený a necháva sa ním čoraz viac ovládať. Správa sa ako zajačik zhypnotizovaný hadom, ktorý ho o malú chvíľu prehltne.

Veľká väčšina moslimov to nechce priznať a mnohí z nich reagujú pobúrene, keď niekto tvrdí, že islam a teror spolu úzko súvisia. Islamistický teror má svoj pôvod bezprostredne v Koráne. Z neho čerpá svoju vražednú ideológiu. Je namierený proti všetkým, ktorí nežijú podľa Koránu (pre objektivitu je potrebné dodať, že aj Biblia bola neraz zdrojom, na ktorý sa kresťanskí fundamentalisti odvolávali, keď v priebehu dejín viackrát terorizovali svet svojou ideológiou). To sú aj všetci vedci, myslitelia a agnostici. Islam je diktát, v ktorom dominujú muži a kde sloboda ženy nemá absolútne žiadne miesto.

Islamistický teror začal „svetovú vojnu“ a svet sa dáva tak, akoby o tom nevedel a či nechcel vedieť. Jeho teror v mnohom pripomína fašistický teror nacistov.

V tejto súvislosti možno povedať, že veľmi groteskná situácia je už dlhý čas v Saudskej Arábii, ktorá islamistický teror iniciovala a ho stále podporuje, pritom sa sama tohto teroru veľmi obáva. 

Na druhej strane treba otvorene povedať, že z veľkej časti je za islamistický teror zodpovedný Západ a najmä USA, ktorí vytvorili pre neho skvelé podmienky a ho podľa potreby aj výdatne podporovali. Afganistan, Sýria, Lýbia a ďalšie arabské krajiny sú toho svedkom.

Situácia, do ktorej sme sa dostali, je zatiaľ úplne bezvýchodisková.

Ak si samotní moslimovia, aspoň tí, ktorí sú mierumilovní a tolerantní (osobne som skeptický už len preto, lebo viem, že ich je podstatne menej, ako tých druhých), konečne neuvedomia, v akej nebezpečnej situácii sme, lebo pokračujúci islamistický teror rozbije aj posledné mosty medzi svetom kresťanov a moslimov, tak to skončí v katastrofe pre všetkých.

Islam má už aj na Slovensku svojich prívržencov, rodených Slovákov, ktorí si ho idealizujú a vnímajú ho ako jediné pravé náboženstvo a každú kritiku na islam pokladajú za jeho znevažovanie a zneucťovanie.

Islamistický teror dosiahol už dávnejšie globálnu kvalitu – islamskí fundamentalisti sú globálne prepojení. Jeho protiváha neexistuje a sily kresťanského sveta sú akoby zhypnotizované alebo sa navzájom blokujú: EÚ proti Trumpovi a proti Putinovi, mocné USA médiá a Tajné služby proti Trumpovi. Brusel a Berlín proti konzervatívnym patriotom v Európe, atď. To všetko otvára islamskému teroru v kresťanskom svete brány dokorán. V hlave zdravé a tolerantné mozgy islamského sveta by sa mali a museli vzoprieť proti šialenej nenávisti islamistov, nasmerovanej proti všetkým „neveriacim“. Nič také sa nekoná! Islamský teror má čoraz viac prívržencov a jeho ošiaľ sa zmocňuje už aj širokých más islamského obyvateľstva. Nepochybne má tento ošiaľ hlboké psychologické a historické korene.

Veľkých častí islamského svveta sa zmocnila psychóza, ktorá nesie v sebe predovšetkým tieto aspekty: „Západ nás pokoril, podceňuje nás, vzal nám česť a hrdosť a zradil nás.“

Svet islamu sa nachádza v totálnom chaose a z neho vyviera jeho deštruktivita. A svet kresťanov je paralyzovaný a nie je schopný ponuknúť žiadne racionálne riešenia.