Islamisti čoskoro aj v nemeckej vláde? V Bundeswehre odhalili už 24! Sú už aj v CDU

06.11.2016 15:49

Tajná služba nemeckého Bundeswehru MAD (Militärischer Abschirmdienst) odhalila 24 islamistov, ktorí boli jeho súčasťou. Je však veľmi pravdepodobné, že ich je oveľa viac. Podľa môjho odhadu niekoľko stovák. Islamský štát má už dávnejšie vypracovaný plan ako systematicky infiltrovať Bundeswehr svojimi ľuďmi, a tak tam vnášať svoju nebezpečnú ideológiu a súčasne absolvovať aj špeciálny vojenský výcvik.

MAD má v súčasnosti podozrenie voči 60 ďalším príslušníkom Bundeswehru a sleduje ich. Takzvaný nemecký vojenský zákon je formulovaný tak, že nedovoľuje preskúmať minulosť adeptov na vstup Bundeswehru, ak boli dosiaľ bezúhonní a ničoho  sa nedopustili. Po posledných skúsenostiach s islamistami v Bundeswehre sa pripravuje na budúci rok jeho zmena. Potom bude možné prísne preskúmanie každého uchádzača o miesto v Bundeswehre.

Nemecká tajná služba upozorňuje aj na veľmi pravdepodobnú snahu o infiltráciu nemeckých politických štruktúr islamistami.

Známa poslankyňa CDU, Erika Steinbach, veľká kritička utečeneckej politiky kancelárky, však vie v tomto smere viac , lepšie povedané, hovorí otvorene takmer celú pravdu. Už pred rokom varovala všetky významné nemecké poltické strany pred infiltráciou radikálnymi moslimami a islamistami. Povedala, že má konkrétne informácie o tom, ako radikálne moslimské organizácie v Nemecku, ktoré tajne sympatizujú s ISIS, cielene infiltrujú nemecké demokratické strany ľuďmi blízkymi ISIS a vyslovila veľké poľutovanie nad tým, že to platí aj pre jej vlastnú stranu CDU.

Vyhlásila, že DITIB, Síví Vlci, Milli Görüs, UETD a ďalšie islamské štruktúry v Nemecku „vysielajú“ predovšetkým mladých radikalizovaných moslimov do nemeckých politických strán, aby tam postupne získali vplyv a funkcie. Podľa nej je obrovskou chybou nemeckých politikov, že si nikdy nepoložili otázku, prečo v posledných mesiacoch je tento trend čoraz extrémnejší. Steinbach tvrdí, že medzičasom je už vicerým známe, že nejeden člen CDU sympatizuje s nebezpečnými, islamisticky orientovanými Sivými Vlkmi.

Steinbach žiada, aby CDU zaviedla pre nových moslimských členov CDU (mimochodom, prečo kresťanská CDU vôbec prijíma do svojich radov nekresťanských moslimnov, ktorí sa neriadia zásadami kresťanstva?) prísnu podmienku vstupu a síce podpis prehlásenia, že nie sú členmi žiadnej organizácie, ktorá je v podozrení, že je islamistická a že sú proti šárii a že pre nich je najvyšším zákonom nemecká ústava.

Ešte jeden citát od Eriky Steinbach: „Ak islamisti a erdoganovci získajú veľký vplyv v CDU, tak to elementárne zmení nielen stranu, ale v dohľadnej dobe aj celé Nemecko.“

Ak takto rozpráva významná nemecká politička, tak si možno predstaviť, ako ďaleko už v realite postúpila islamizácia Európy.