Islam všade vytláča "Nemecko z Nemecka": Škola zrušila pre ramadam tradičnú oslavu

09.05.2019 23:36

Aschaffenburg je 70 000 tisícove mesto v severnom Bavorsku. Ešte pred niekoľkými rokmi by tam niečo také bolo absolútne nemysliteľné a ani nebol dôvod, aby sa to stalo.  V tom čase ešte nebol tlak islamu na nemeckú spoločnosť taký silný, ako teraz.

Jedna škola v meste, známa ako Fröbel-Schule, prekvapujúco zrušila svoju tradičnú májovú študentskú oslavu, ktorá  sa na nej koná každoročne a vždy v strede mája. Stalo sa tak len niekoľko dní pred oslavou.

Dôvodom bol moslimský ramadan. Pre moslimov vtedy platia prísne pravidlá a okrem iného nesmú robiť žiadne oslavy a ani sa žiadnych zúčastňovať.

Vedenie školy to oznámilo všetkým rodičom študentov písomne. V správe bolo lapidárne uvedené, že bolo nedopatrením prehliadnuté, že termín školskej oslavy spadá práve do obdobia ramadanu a keďže vedenie chce, aby  sa ho zúčastnili všetci, teda aj moslimskí žiaci, tak je sviatok zrušený a bude sa konať až na budúci školský rok.

Hanba, obrovská hanba a  na nemeckej pôde je čosi také len nesmierne zbabelé a nedôstojne sklonenie sa pred islamom a pred jeho rozpínavosťou.

Keď sú kresťanské sviatky v Nemecku, ako napríklad  Vianoce, tak celé hordy mladých Turkov nasadnú do svojich aut – robia tak vo viacerých nemeckých veľkomestách, ako Kolín, Duisburg, Mannheim – a s diabolskou radosťou krúžia hodiny cez centrá a motry ich aút pritom trvale neznesiteľne zavíjajú  a neustále prenikavo vytrubujú.

Hoci je to v Nemecku prísne zakázané, polícia sa bojí zakročiť. Tieto rušivé akcie moslimov proti kresťanom sú zorganizované a riadené.

A je takmer isté, že na vedenie školy v Aschaffenburgu „niekto“ vyvíjal masívny tlak, aby oslava bola zrušená. Takéto a podobné veci na nemeckých školách sa bežne a čoraz častejšie odohrávajú. Samozrejme, mainstream o tom mlčí.

Ešte uvediem jeden prípad z mesta Bautzen.

Jedno gymnázium v meste vyvolalo pobúrenie medzi žiakmi a ich rodičmi (písala o tom dokonca aj lokálna tlač), lebo jeho vedenie prikázalo pred  povinnou návštevou miestneho azylantského domova svojim žiačkam, aby si všetky obliekli nohavice a hore aby boli zahalené až po krk.

Zdôvodnené to bolo tak, že moslimovia nesmú počas ramadanu  vidieť ani najmenší kúsok obnaženého ženského tela.  Viac devótnosti voči islamu je sotva možné. Mimochodom, z akého dôvodu musia gymnaziasti povinne navštevovať domovy azylantov a pritom sa aj obliecť presne podľa príkazu?

To pripomína diktatúru a nemá už nič spoločné s demokraciou!

Nemecké kresťanské školy sa koria a plazia v prachu pred islamom a Koránom.