Islam patrí k Merkel, ale Merkel už nepatrí do Nemecka!

13.10.2018 23:37

Bez existencie strany AfD by takéto výpovede neboli nikdy možné. A ak by ich niekto bol vyslovil prv, ako AfD získala v Nemecku veľmi silnú pozíciu, tak by určite mal na krku súdny proces a s veľkou pravdepodobnosťou by musel počítať s odsúdením.

V súčasnosti sú v Nemecku už ľudia, ktorí otvorene hovoria, že sú presvedčení, že kancelárka už nie je kresťanka, ale že vyznáva islam.

Vo štvrtok 11. októbra sa Bundestag na svojom zasadaní po podaní oficiálneho návrhu parlamentnej frakcie AfD  musel zaoberať s námietkou, ktorá bola tematizovaná ako „Nezlučiteľnosť islamu a šarie s nemeckým právnym štátom“.

Podotýkam, že pokiaľ AfD nebola súčasťou Bundestagu, tak žiadneho poslanca ani len nenapadlo žiadať niečo podobné – strach pred kancelárkou, v  tom čase premocnou, bol veľký.

Stanovisko AfD predniesol v Bundestagu vo svojej reči poslanec Gottfried Curio. Jeho reč bola tvrdou a dlhou obžalobou islamu a kancelárky.

Tu ju krátko zhrniem:

„....Status quo, ktorý islam etabloval v Nemecku, je o.i. extrémny mobbing nemoslimských žiakov na školách, ponižovanie žien, manželstvá z donútenia, manželstvá s neplnoletými dievčatami, islamistický terorizmus, násilie a ohrozovanie tolerantných moslimov, vraždy zo cti,  atď.

Kto vníma islam len ako náboženstvo, ten ho vôbec nepochopil. Lebo islam je aj spoločenským poriadkom  a je aj ideológiou násilia. Islam rozdeluje svet na nadradených veriacich a na menejcenných neveriacich, proti ktorým je nutné bojovať. To je ale ideologicky legitimovaná kriminalita......“.

Počas svojej reči bol Curio viackrát prerušovaný pobúrenými výkrikmi poslancov z iných frakcií. Nedal sa však prerušiť, ale zvýšil hlas a na záver prešiel k verbálnemu útoku na kancelárku, ktorý bol jej obžalobou:

„Kancelárka so svojou politikou opakovaného pozývania migrantov importovala do Nemecka aj nekonečnú moslimskú nenávisť voči židom, a to všetko po jej predošlých prísľuboch, že židia sa už v Nemecku nikdy nebudú musieť ničoho obávať.

Je to teda motto kancelárky: po mne príde šaria?

Každodenné útoky nožmi, obavy a strachy našich žien, mobbovanie nemeckých žiakov na školách, rýchlo pribúdajúce no-go-areas v nemeckých mestách,........to všetko pred vládou Merkel v Nemecku nebolo.

Keď ale Merkel tvrdí, že islam patrí do nášho právneho štátu, potom my tvrdíme, že islam patrí  len k Merkel, ale Merkel už viac nepatrí do Nemecka!“ 

Doktor prírodných vied Gottfried Curio je známym nemeckým fyzikom a matematikom a okrem toho ma ukončené aj štúdium hudby na vysokej škole v Berlíne. O.i. je uznávaným odborníkom pre fyziku elementárnych častíc.