Islam má čoraz väčší vplyv na nemeckú politiku

01.02.2020 21:40

Pritom v mnohých prípadoch sú to nemeckí politici, ktorí presadzujú to, čo chce islam dosiahnuť. Jeden názorný príklad z početných iných:

Ide o nezmyselne a zbytočne strávené desiatky pracovných hodín desiatok politikov - celý dlhý rok diskutovali politici vládnej koalície CDU, FDP a Zelení v spolkovej krajine Šlezvicko-Holštajnsko o tom, aby našli spoločnú reč pri vypracovaní zákona o zákaze nosenia burky a nikábu na  vysokých školách.

Keď konečne vypracovali návrh zákona, tak ho v krajinskom parlamente schválili poslanci CDU a FDP, ale jednohlasne sa proti nemu postavili Zelení poslanci, a tak zákon neprešiel.

Tomu sa povie nemecké politické Kocúrkovo. Prečo sa o tom celý rok rokovalo, keď Zelení vedeli od začiatku, že sa proti tomu postavia a zákon zablokujú?

Iniciatíva pre vypracovanie tohto zákona vyšla priamo z Univerzity Kiel a vehementne to podporovala aj Karin Prien ministerka pre kultúru a vzdelanie, i šéf krajinskej vlády Daniel Günther.

Nielen v tomto prípade sa Zelení zachovali ako praví islamskí fundamentalisti!

A Nemecko sa čoraz viac Zelenie, veľa Nemcov si praje, aby bol budúci kancelár Zelený. Ak by sa konali parlamentné voľby v Nemecku teraz, tak Zeleni by boli druhou najsilnejšou stranou s 23 perecentami a tak majú len o 4 percentá menej ako CDU-CSU.