Iniciatíva „Inak Mysliaci o korone“ ohlásila v Stuttgarte na stredu veľkú demonštráciu

26.01.2021 23:33

Súčasťou demonštrácie takzvaných „Querdenker“ (Inak Mysliaci o korone) bude aj protestné autokorso. Iniciatívu založil minulý rok v lete Michael Ballweg podnikateľ, 46 ročný pravicovokonzervatívny politik zo Stuttgartu, ktorý chce kandidovať v najbližších voľbách za primátora Stuttgartu. Napriek tomu ho mainstream difamuje pri každej príležitosti a robí z neho antidemokrata.

Iniciatíva má za sebou už viaceré veľké demonštrácie v uplynulom roku proti korona opatreniam. Po niekoľko týždennej odmlke kvôli Vianociam a nádeji, že vláda v Berlíne  a krajinská vláda v  Stuttgarte sa umúdria a vrátia v polovici januára späť občanom ukradnutú slobodu, chystá Ballveg so svojim tímom veľkú demonštráciu v centre hlavného mesta Bádenska-Würtembersko.

V súčasnej nemeckej „demokracii“ to vyzerá tak, že ak je nejaká občianska iniciatíva alebo občianska organizácia Berlínu nepríjemná a politicky nebezpečná, tak ju vláda a systémové médiá vyhlásia podľa potreby za rasistickú, prípadne antidemokratickú, alebo protimigrantskú a či protislamskú, neraz i za neonacistickú a podobne.

Aj iniciatíva Querdenker bola už  rýchlo vyhlásená za protidemokratickú a tým aj za protivládnu.

A tak je už oficiálne „pod dozorom“ Krajinského Úradu pre ochranu ústavy v Stuttgarte, ktorý ju neustále sleduje.

A je o to „podozrivejšia a nebezpečnejšia“, že z nej vyšlo celonemecké a veľmi aktívne Corona-Protestbewegung – Korona-protestné hnutie, aktívne vo všetkých nemeckých veľkomestách.