Informácie, ktoré sú iné: Arsenij Jaceňuk, nový nelegitimný premiér Ukrajiny je NATO agentom

12.03.2014 11:56

Kto dnes v internete hľadá Jaceňukovu nadáciu Open Ukraine, neobjaví už nič. Browser hlási časové prekročenie. Webová stránka nie je k dispozícii. Prečo Jaceňuk práve teraz dal informácie o svojej nadácii odstrániť? Veď práve teraz, keď je na  výslní (pochybnej) slávy, by informácie o jeho úžasnej nadácii (alebo nebola vôbec taká pozitívne úžasná?), ešte viac zvýšili jeho slávu?! 

 Ešte do 9. marca bolo možné surfovať v týchto elektronických informáciách vysoko „ctihodného“ muža, ktorý neprestajne obviňuje Moskvu z miešania sa do vnútorných záležitostí Ukrajiny. Kto však pozná dobre zákutia internetu, tak ich dokáže z jeho hĺbok vyloviť. 

 Prvé kliknutie platilo pochopiteľne stránke, kde boli uvedení partneri tejto nadácie. Hneď na začiatku sa objavilo meno Black Sea Trust des German Marshall Fund - vplyvná americká nadácia, založená z výnosov nemeckého zlata v USA. Preto nesie v názve German. Black Sea Trust je oddelenie tejto americkej nadácie, ktoré má isté záujmy v štátoch, ktoré ležia na Čiernom mori - o aké záujmy ide, možno si ľahko domyslieť. V každom prípade nejde o nezištné záležitostí, ale o komerčné, vojenské a geopolitické záujmy v prospech USA.

Ďalším partnerom Jaceňukovej nadácie je podľa jeho webu Chatham House Royal Institute of International Affairs, britská organizácia úzko prepojená s adekvátnou americkou, názvu Imperialisten-Netzwerk Council on Foreign Relations. Jej pochybné projekty sú finacované o.i. domom Rockefellera, Bill Gatesom, NATO-M, EÚ a nemeckou nadáciou Konrada Adenauera. Podporili aj v minulosti  v rôznych končinách nejeden puč a odstavili demokratické vlády. 

Podľa vlastných údajov je Jaceňukova nadácia Open Ukraine vyslovene filantropická organizácia a vraj aj nadstranícka. Jej skutočné ciele sú však zašifrované v jej navonok ušľachtilých posolstvách. Napríklad jedno znie: nadácia spolupracuje s novou generáciou umelcov, podnikateľov a aktivistov z rôznych oblastí, ktorí sa snažia o sociálne zmeny.

Sociálne zmeny tejto nadácie však znamenajú revolúciu, prevrat, zvrhnutie prorusky orientovaných politikov a získanie moci pre Američanov a ich prisluhovačov z EÚ. Z toho, ako aj ďalších faktov, vyplýva, že Open Ukraine nadácia je centrála a predĺžená ruka NATO a Jaceňuk je NATO agent.

 

Môj komentár:   

V prípade nového ukrajinského premiéra Jaceňuka ide jednoznačne o momentálne mimoriadne dôležitého agenta cudzích mocností - USA, Veľkej Británie a NATA. Má od nich príkaz doviesť prevrat v Ukrajine do víťazného konca a pripraviť tak pôdu pre jej ovládanie týmito mocnosťami. Každé jeho tvrdenie o vmešovaní sa Ruska do Ukrajiny je preto najväčším klamstvom a podvodom. Rusko len reagovalo na udalosti spustené v Ukrajine Západom. Fakt, že teraz ruský prezident Putin chce pre Rusko ešte z Ukrajiny zachrániť čo sa dá - v prvom rade Krym - je aktom sebaobrany tejto krajiny voči deštruktívnej agresivite USA.