Info, ktoré sú iné: Merkelová sa stala lokajom USA - zlyhanie nemeckej vlády

25.03.2014 00:06

Washington necháva eskalovať situáciu v Ukrajine a riskuje pritom ďalšiu svetovú vojnu. Nemecká kancelárka zlyhala voči svojej krajine i voči Európe. Keby bola odmietla sankcie proti Rusku, bola by kríza, ktorú vyvolal Washington, ukončená. Ale Merkelová svojím konaním urobila z Nemecka len akúsi provinciu USA. Pritom Nemecko, ktoré spôsobilo už dve svetové vojny, malo urobiť všetko preto, aby už nikdy viac k niečomu podobnému ani len v náznakoch nemohlo prísť.

Pre USA je dávno zrejmé, že ekonomické sankcie znamenajú pre Rusko oveľa menšiu škodu, ako by bola strata Krymu, aj s prístavom pre ruské vojnové námorníctvo. USA vie aj to, že Moskva neprenechá milióny Rusov na východe a západe Ukrajiny milosti či nemilosti novej kyjevskej vlády, ktorá je pri moci len vďaka Obamovi.

Keď to pre USA bolo od začiatku jasné, že nijaké sankcie Rusko neodradia od jeho zámerov, prečo potom na nich zotrváva?

Odpoveď musí znieť, že Washington chce, aby kríza eskalovala až do vojny. Neokonzervatívni nacisti v USA pracujú už dávno na tom, aby prišlo k vojne s Ruskom. Chcú dosiahnuť to, aby sa skupina BRIC (Brazília, Rusko, India, Čína) rozpadla skôr ako tieto štáty  vytvoria vlastnú menovú úniu a zasadia tak smrteľný úder doláru.

 

Môj komentár:      

 

Rusko odpovie na sankcie USA podobne. Západné banky a podniky zaznamenajú v dôsledku ruských odvetných sankcii veľké straty. Ak Rusko prestane dodávať svoj plyn do Európy, tak to bude trvať aspoň tri roky, pokiaľ bude USA v stave dodávať americký plyn v dostatočnom množstve do Európy.

 Korupčné západné médiá budú Rusko naďalej démonizovať a zamlčiavať, kto spôsobil tento zbytočný konflikt naozaj a budú tak Washingtonu pomáhať pripraviť občanov USA na vojnu (tak ako to robili pre Busha, aby mohol v hrdinskej póze osloboditeľa prepadnúť Irak). V možnej vojne s Ruskom, je nasadenie atómových zbraní  veľmi pravdepodobné.

Keby si Američania a Európania boli plne vedomí skutočnej pravdy a možných strašných konzekvencií, tak by masove demonštrovali proti hroziacej vojne. Namiesto toho prijímajú klamstvá z Berlína, Paríža a Londýna a západných médií a akceptujú také výpovede, v ktorých sa hovorí, že bolo legitimné vziať Srbsku Kosovo a zvrhnúť právoplatnú ukrajinskú vládu a zároveň nehanebne tvrdiť, že ruské obyvateľstvo Krymu nemá právo sa slobodne rozhodnúť pre začlenenie Krymu do Ruska. Je to zločinecké a je to neuveriteľná hanba západnej spoločnosti, ktorá sa vydáva za demokratickú!