India a Čína terorizujú milióny moslimov, ale Arabi mlčia. Prečo?

10.09.2019 23:19

Ak by sa niečo čo len trochu podobné dialo moslimom v Európe, tak máme doslova „po chlebe“. Nielenže by sme boli vystavení sústavným nespočetným teroristickým aktom islamistov, ale Saudi a Erdogan by nás okamžite skrotili, majú na to svoje osvedčené prostriedky.

Nič z toho nenasadia ale proti Číne a Indii, aby pomohli desiatkam miliónov svojich bratov. Neposielajú tam ani žiadne teroristické jednotky, aby šírili strach a chaos medzi Indami a Číňanmi, ako sa to deje v Európe. A nielen to – neprotestujú proti tomu ani žiadnou oficiálnou formou – nič, ani jediné slovo nevôle.

Akoby sa ich to vôbec netýkalo.  Ak sa ich niekto na to opýta, tak arabské štáty lakonicky vyhlasujú, že ide o vnútornú záležitosť Indie.

India zrušila 5. augusta úplne svojvoľne status autonómie pre Kašmír, v ktorom žijú prevažne moslimovia. Indická vláda na čele s jej šéfom Narendrom Modim tam vyslala niekoľko desaťtisíc vojakov a k tomu mnoho príslušníkov bezpečnostných zložiek. Tí demonštratívne s veľkou tvrdosťou terorizujú moslimské obyvateľstvo, najvyšší politickí predstavitelia majú domáce väzenie a všetky komunikačné štruktúry v krajine majú pod kontrolou indickí votrelci. Viac ako desať miliónov moslimov žije ako v zajatí. Týka sa to všetko aj provincie Jammu. Podobný osud majú aj moslimskí Uiguri v Číne.

Priam neuveriteľné je to, že práve počas najbrutálnejších represálií indickej amrády voči moslimom v Kašmíre, koncom augusta, prepožičali vládcovia Spojených Arabských Emirátov indickému premiérovi Modimu najvyššie vyznamenanie krajiny – Zayed medailu. Korunný princ Mohammed Al Nahyan mu ju odovzdal so slovami:“Plne ste si to zaslúžili“.

SAE majú samozrejme obrovský záujem na priazni Modiho. Pre emiráty, podobne ako aj pre Sauudskú Arábiu je India jedným z najdôležitejších obchodných partnerov. Takého si predsa nemožno pohnevať len tak pre nejakých podradných moslimov, kdesi pod Himalájami, na konci sveta. Čo tam po preliatej krvi tisícok moslimov v Kašmíre, keď sa za to arabským vládcom sypú milióny dolárov.

V deň, keď moslimovia v Kašmíri protestovali proti násiliu indických ozbrojených zložiek a tieto ich protesty topili v potokoch krvi, tak iní moslimovia, špeciálna kasta moslimov, ktorá vlastní saudský veľkokoncern Aramco, vstúpila sumou 15 miliard dolárov do najväčšieho indického koncernu Reliance a získala v ňom významný podiel.

To je len jeden príklad z početných „intímnych“ spojení moslimských vládcov z arabského polostrova s indickými nevercami.

Ekonomické záujmy sú pre nich neporovnateľne dôležitejšie ako solidarita s utláčanými diskriminovanými moslimami v Kašmíre.

A vrcholom tejto devótnosti voči Indii je skutočnosť, že v Saudskej Arábii i v ďalších krajinách arabského polostrova sú pod trestami zakázané  protesty moslimských gastarbeiterov z Kašmíra proti Indii.

Toto je obrovská hanba arabskej moslimskej „šľachty“ a aj zrada islamu a Koránu.