Impeachment proti Trumpovi je hanba Demokratov. Identita whistleblowera je odhalená

19.11.2019 23:11

Demokrati majú prakticky nulovú výhliadku na úspešný impeachment. Ten cez Senát, kde má Donald Trump pohodlnú väčšinu v žiadnom prípade neprejde.

Aj Demokrati to samozrejme dobre vedia. Robia to však preto, lebo dúfajú, že čím viac o tom píše americký mainstream, ktorí majú z veľkej časti pod kontrolou, tak to tým viac poškodí Trumpovi vo volebnom boji.

Trump už viackrát označil využívanie minimálnej väčšiny Demokratov v Snemovni Reprezentantov ako „lynčovaciu justíciu“, keď sa pokúšajú svoju obeť „obesiť“ bez súdneho procesu. K tomu poznamenal, že ide o smutnú americkú tradíciu.

Demokrati sú tak posadnutí nenávisťou voči Trumpovi, že vôbec nevnímajú, ako sa sami kompromitujú.

Sila Trumpa je v americkej provincii, kde majú jeho voliči značnú prvahu. Naproti tomu Washington i New York sú v rukách Demokratov. Tam sú aj najväčšie mainstraemové médiá, ktorých povinnosťou je Trumpa každodenne difamovať.

Napríklad vo Washington Post bolo pred niekoľkými dňami obšírne písané ako Trump od samého začiatku nenávidel Ukrajinu. Čo je obrovská lož. Trump len dával od začiatku najavo, ako sa mu nepáčia korupčné machinácie a prepojenia Porošenka a jeho vlády s vtedajším viceprezidentom USA Joe Bidenom a jeho synom Hunterom.

Ihneď po zvolení nového prezidenta Ukrajiny Zelenského dal najavo svoje sympatie, ktoré voči nemu pociťoval. Sú si v mnohom podobní. Okrem iného sa obaja stali prezidenti ako politickí nobody a začiatočníci.

Informant, ktorý dal Demokratom k dispozícii podrobnosti z telefonátu Trumpa so Zelenským je zatiaľ anonymný. Podľa nemenovaného zdroja ide o 33-ročného CIA muža, Erica Ciaramellu, člena Demokratov. Počas prezidenta Obamu pracoval v Národnej Bezpečnostnej Rade, ktorá priamo podlieha vláde. Tam ostal, aj keď sa stal Trump prezidentom. Nakoľko ale dával všetky rozhovory vládnych činiteľov a ich spolupracovníkov, o ktorých vedel, k dispozícii mainstreamu, tak bol v lete 2017 prepustený.

Pezradil médiám napríklad to, že Trump sa stretol s ruskými diplomtmi v Oval Office, i to, že týždeň predtým Putin zavolal Trumpa telefonicky.

Z uvedených faktov vyplýva, že tento muž pracoval ako utajený „špión“ Demokratov a donášal im všetko, čo Trumpovi mohlo nejakým spôsobom uškodiť.

To ale nebolo nič iné ako špinavá a trestuhodná práca proti prezidentovi a v podstate zrada prezidenta USA.