Bol tajne schválený patent, ktorý umožňuje zaočkovaných spojiť s UI a sledovať ich

20.10.2021 23:23

O nebezpečí, ktoré ľudstvu hrozí, keď pozemské elity budú mať k dispozícii „vymoženosti“ UI – umelej inteligencie – som už viackrát písal (aj v mojich knihách).

Karen Kingston, ktorá pred časom pracovala pre farma koncern Pfizer teraz odhalila jedno jeho tajomstvo a odvážne o tom  informuje aj verejnosť.

Publikovala verejnosti nezámy patent, ktorý bol schválený len pred dvoma mesiacmi a ktorý dáva možnosť zaočkované osoby napojiť na UI a sledovať ich pohyb – kam idú a s kým sa stretávajú. 

Súčasne vypracuje špeciálny algoritmus bodový systém podľa ktorého sa vyhodnocuje veľkosť rizika u sledovanej osoby a tá pri istej hodnote  veľkosti rizika dostane na svoj mobil App, kde je príkaz na adekvátne ošetrenie alebo očkovanie.

Kingston ale vychádza z toho, že za snahou vlády urobiť všetko pre to, aby všetci dospelí a všetky deti boli zaočkovaní, sa ukrýva oveľa viac ako len ich imunizovanie proti korone. 

Zdravotné efekty Covid-gén-očkovaní sú (bez toho, aby o tom zaočkovaní čo len tušili) elektronicky spostredkovávané na Joint Artificial Intelligence Center – JAIC.

A to je už skutočne pádny dôvod plne akceptovať názor Karen Kingston, že sa tu s nami hrá veľmi nečistá a či lepšie povedané špinavá hra. Lebo sektor JAIC je súčasťou Ministerstva obrany USA a za normálnych okolností, keď ide naozaj len o zdravotné záležitosti,  tak sa o ne nikdy nestará žiadne ministerstvo obrany, ale výlučne ministerstvo zdravotníctva.

A záležitosti týkajúce sa UI, ktorá sa nerozlučne spája aj s modernými zbraňami, spadajú len do kompetencie ministerstva obrany.

Kingston v tejto veci ďalej hovorí:

„V centre JAIC zhotovujú analýzy zaočkovaných nad 65 rokov a zároveň aj algoritmy určujúce, kto má byť očkovaný a kto má dostať booster – tretiu dávku. Tu sa musíme jednoducho pýtať, čo sa to tu deje. Odpoveď na to je ukrytá  v patente číslo 20210082583, ktorý bol úradmi schválený v auguste“.

Z toho jednoznačne vyplýva, že všetko je riadené len cez UI a lekár do ničoho nezasahuje. O všetkom rozhoduje len UI a ochrana osobných údajov je takpovediac vyradená z prevádzky.

Keďže v hre je tu výlučne Ministerstvo obrany USA, tak môžeme vychádzať z toho, že zmienený patent ani zďaleka neprezrádza všetko to, čo táto hra ešte v sebe ukrýva. Vedia a budú to vedieť len elity, lebo ľudstvo neprotestuje a naivne dovolí, aby sa táto hra s nim hrala a jej „pravidlá“ sa budú čoraz viac sprísňovať!