Holger Münch šéf BKA upozorňuje na rastúci počet migrantov podozrivých z kriminality

25.11.2019 22:04

Keď na to isté upozorňoval už Hans-Georg Maassen, ešte ako prezident Spolkového úradu pre ochranu ústavy, tak bol pozbavený tejto funkcie. Neskôr bol médiámi „tlačený do pravého rohu“ a označovaný ako sympatizant AfD a „nepriateľ“ Merkel.

Holger Münch zo Spolkového kriminálneho úradu hovorí opatrne, že síce ešte nebadať pevné štruktúry (je nebezpečné aj v jeho prípade povedať celú pravdu, lebo v skutočnosti už dávno existujú dobre zabehané štruktúry), ale priznáva, že pri celej tretine vyšetrovaných trestnych činov v Nemecku, sú podozriví aj migranti.

Münch sa tak vyjadril v dokumentácii ARD s názvom Beuteland - Die Millionengeschäfte krimineller Clans (Krajina, kde sa dobre robí korisť, prípadne krajina, ktorú možno ľahko ukoristiť – Miliónové obchody kriminálnych klanov).

Až teraz, keď je už jasné, že Merkel ako kancelárka končí, sa odváži štátna televízia ARD povoliť takéto vysielanie.

Nepriamo kritizuje ARD za to aj Holger Münch:

„Takéto záležitosti nesmieme nechať len tak voľne bežať už celé roky a myslím si, že sa konečne z toho poučíme. A najmä posledných 30 rokov nám v tomto smere ukazuje, čo všetko sme zmeškali.“

Podľa Franka Richtera prezidenta Polície mesta Essen pozoruje polícia už istý čas, že migranti robia čoraz väčšiu konkurenciu starousadlíckym a skvele fungujúcim kriminálnym arabsko-libanonským klanom. Richter sa obáva, že skôr či neskôr dôjde medzi nimi ku krvavým  zrážkam, a to o to skôr, že  početní migranti sú dobre vycvičení bojovníci a majú veľkú zručnosť vo vojenskom remesle.

Nemecko očakávajú ťažké časy, lebo sú  v jeho mestách aj iné nebezpečné klany a už ani nehovoriac o rôznych mafiách.

O to väčšia je vina kancelárky, ktorá nikdy nekonzultovala ľudí ako Richter, Münch a desiatky ďalších podobných a len svojvoľne, bezohľadne, ignorantsky a protiústavne otvorila hranice a vpustila nekontrolovane nielen do Nemecka, ale do celej EÚ tisícky zločincov a bezohľadných členov kriminálnych klanov a mafiánskych bánd a samozrejme aj bojovníkov IS.

Len v Severnom Porýní-Vestfálsku bolo podľa informácií krajinského Ministerstva vnútra v tomto roku viac ako 720 veľkých policajných razií proti organizovanej kriminalite klanov. Mnohokrát ide o klany, ktoré majú nielen niekoľko sto členov, ale niekoľko tisíc.

Aké je to obrovské zaťaženie pre políciu – najmä, ak sa vezme do úvahy celé Nemecko – si každý vie predstviť. A koľko peňazí to stojí daňovych poplatníkov, si tiež vie každý predstaviť.

Merkel sa naozaj „preslávila“ na večné časy. Obrovské množstvo Európanov ju bude neustále preklínať.