Holandský poslanec: Vládnu nám "odporné plazy" – len Vladimír Putin nás môže zachrániť

19.10.2022 22:54

Thierry Baudet je poslancom pravicovej strany Forum pre Demokraciu v holandskom parlamente.

40 ročný Baudet, ktorý má hugenotské korene, je autor, publicista, vedec historik a právnik. Je pravnukom známeho matematika Pierra J. H. Baudeta. Na univerzite v Amsterdme vyštudoval históriu a právne vedy. Päť rokov vyučoval na univerzite v Leidene právo a filozofiu. Promoval na tému Význam nacionálneho štátu.

Supranacionálne inštitúcie ako EÚ a medzinárodné súdne dvory ostro odmieta ako vysoko skorumpované organizácie.

Už viackrát prejavil v médiách i parlamente čo si myslí o katastrofálnej utečeneckej politike Bruselu. Kritizuje to, že Európa sa čoraz rýchlejšie mení na kontinent neeurópskeho obyvateľstva, kde sa čoraz viac vytrácajú európske tradície. To všetko je podľa neho umožnené tým, že v Európe určuje všetko „kultúrny marxizmus“.

Baudet je veľkým prívržencom Vladimíra Putina. Je presvedčený – a spolu s ním mnohí ďalší – že svetová vláda, ktorú nazýva odpornými plazmi a radí k nim o.i. Joe Bidena i Olafa Scholza nám len nahovára, že žijeme v demokracii, v skutočnosti nás ale ovláda a totálne manipuluje.

Podľa neho je prezident Vladimír Putin jediným globálnym hráčom veľkého formátu, ktorý proti nim vedie boj.

Baudet tieto svoje názory hovorí aj vo videu, ktoré dal na sociálne siete. Okrem iného vo videu tvrdí aj nasledovné:

“Putin je tým hrdinom, ktorého bezpodmienečne potrebujeme. Len on dokáže zachrániť svet pred týmito odpornými plazmi.“

Podľa Baudeta je mimoriadna vojenská operácia Moskvy na Ukrajine veľkým úspechom a je presvedčený, že Rusko zvíťazí a že Vladimír Putin, ktorý je vo vojne s globalistami, čo chcú ovládnuť celý svet, v podstate bojuje za nás všetkých.