Hillary má obrovské korupčné škandály a môže i za destabilizáciu EÚ; Trump robí len slovné prešľapy

15.08.2016 11:34

Pro-clintonovské mainstream média zamlčiavajú korupčné škandály Hillary a strielajú svoje šípy len proti Trumpovi. Clintonovú oslavujú podobne, ako nemecké hlavné médiá Merkelovú.

Je preto pre nás, ktorí hľadáme a chceme vedieť pravdu veľkým šťastím, že existuje WikiLeaks, aj keď Wahington robí všetko preto, aby zničil psychicky i fyzicky Juliana Assange.

V prípade Hillary ide okrem iného predovšetkým o podporovanie teroru ISIS. Aj preto robia isté vysoké kruhy a vplyvné skupiny v USA všetko pre to, aby sa k moci nedostal Trump. A aj preto „nositeľ mieru“ Obama nedávno uprel Trumpovi schopnosť k tomu, aby mohol (a či smel) byť prezidentom USA.

J. Assange obvinil Clintonovú okrem iného s úzkeho prepojenia s francúzskym koncernom LAFARGE, ktorý podporoval finančne ISIS. Vo Francúzsku odhalili noviny Le Mond túto aféru.

WikiLeaks objavil, že existovalo už desaťročia silné spojenie medzi Clintonovcami a týmto veľkým koncernom. Pôvodne sa zistilo „len“ finančné podporovanie ISIS. Assange ale odhalil, že Clintonová má prsty aj v dodávkach zbraní teroristom ISIS a síce už od prevratu v Lýbii.  Assange a jeho spolupracovníci dešifrovali už vo februári podstatnú časť mailov kompromitujúcich Clintonovú, ktoré ju z toho usvedčujú. V júni potom nasledovalo zverejnenie  kompletnej zbierky týchto mailov.

Už vo febrúari bolo z Clintonovej mailov jasné, že bola aktívne zapojená do organizovania pádu Kaddáfiho. V americkej tlači dokonca niekoľkokrát vyhlásila, že je hrdá, že mohla prispieť k jeho odstráneniu. Dnes musí byť ale každému jasné – dokonca aj tým najväčším zaslepeným obdivovateľom politiky USA, ako ich je niekoľko aj tu medzi blogermi a diskutujúcimi – že zavraždenie Kaddáfiho a vznik chaotických pomerov v Lýbii, i v dalších arabských krajinách nebol úspechom demokracie, ako to vtedy Clintonová a jej oddané médiá všade vyhlasovalí, ale že bol jej výpredajom a jej negáciou.

Prvé reakcie Hillary po odhalení tisícok jej mailov, ktoré ukazujú svetu jej pravú tvár, bola zlosť a zúrivosť. O niekoľko dní neskôr už začala vyhlasovať, že ide o nepravé podvrhnnuté maily, čo vraj urobili jej politickí odporcovia.

Nikdy ich však nepomenovala a ani nepodala na niekoho v tejto veci trestné oznámenie. Ale ani to by jej nebolo pomohlo, lebo krátko potom dokázal WikiLeaks, že ich autorom bola jednoznačne Hillary.

Takto sa množia dôkazy, že ISIS – ako aj iné islamistické vojenské skupiny -  majú podporu nielen od sunitských arabských krajín, ale aj zo Západu, konkrétne v tomto prípade z Washingtonu. Chaos, terorizmus a vraždenie a prenasledovanie  domorodého obyvateľstva sa tak rozšírili čoraz ďalej a ďalej, najmä do Sýrie a Iraku, a to malo za následok obrovskú utečeneckú vlnu, ktorá nekončí a ani neskončí a za ňou budú nasledovať ďalšie. Hillary tak prispela veľkou mierou k destabilizácii Európy.

V jednom zo svojich interview povedal Julian Assange pre Democracy Now, že 1700 mailov z niekoľko 10 000 kompromitujúcich mailov Clintonovej dokazujú jej spojenia s ISIS a al -Kaidou v Lýbii a Sýrii. Okrem toho Julian napísal na twitteri: „1700 mailov jasne dokazujú, že Hillary Clinton predáva zbrane ISIS.“

Keď sa to dozvedel Donald Trump, tak hneď prišiel jeho komentár, v ktorom povedal, že Hillary by mala dostať vysoké vyznamenanie od islamistov, lebo sa svojimi aktivitami ako ministerka zahraničných vecí veľkou mierou zaslúžila o založenie kalifátu ISIS.