Hesensko: Normálne? Po ministrovi vraj ďalší suicid na ministerstve

17.04.2020 23:26

Toto určite nie je normálne! Pravda sa zamlčiava. Len necelé tri týždne po údajnom suicide hesenského ministra financií Thomasa Schäfera, spáchal údajne suicid ďalší vysokopostavený (zatiaľ nemenovaný) pracovník na Ministerstve financií vo Wiesbadene.

Dotyčného údajne našli vo štvrtok ráno bez známok života v jeho kancelárii na ministerstve. Ako oznámila polícia, tak ide podľa všetkého o suicid. Tak to oznámil interným emailom štátny tajomník ministerstva Martin Worms všetkým spolupracovníkom. Veľmi podivné vyhlásenie polície, veľmi podivný spôsob oznámenia spolupracovníkom a veľmi zvláštne, že nebolo oznámené meno toho, ktorý sa vraj dopustil suicidu.

Samé nezrovnalosti a záhady. Údajne vládne na ministerstve veľká nervozita a obavy (strach).

Hovorca ministerstva až nápadne rýchlo poprel súvislosť medzi oboma údajnými suicidmi (vraždami?). Nevysvetlil však ani slovom, prečo ju popiera.

Veľmi zvláštne a totálne paradoxné je to, že na rozdiel od vyhlásenia polície, ktoré prišlo o niekoľko hodín skôr ako jeho informácia, tak on nepotvrdil (nechcel? nemohol?), že išlo o suicid.

Po údajnom suicide ministra Schäfera koncom marca, keď jeho telesné pozostatky boli nájdené na trati rýchlovlaku ICE (to nevyvracia možnosť, že jeho už mŕtve telo tam mohlo byť položené, aby ho následne ICE prešiel, čo potom vyzeralo ako suicid), prišlo veľmi zvláštne vyhlásenie o príčine údajneho suicidu, ktoré urobil šéf hesenskej vlády Volker Bouffier:

“Vychádzam z toho, že Thomas si robil veľké starosti v súvislosti s korona-krízou, čo ho zrejme doviedlo do takého zúfalstva, že ukončil svoj život.“

To bola totálne nezmyselná a rozporuplná výpoveď, ktorá nemá v sebe nijakú logiku.

Záhadné je aj to, že tým sa to celé ukončilo a ani médiá sa viac o to nezaujímali, ako to vždy v podobných prípadoch robia a ani žiadni politici sa k tomu viac nevyjadrili. To je podozrivé, veľmi podozrivé.

A ak aj tento údajný suicid okamžite zapadne prachom zabudnutia, tak je pre mňa úplne jasné, že sa niečo utajuje, niečo, o čom sa verejnosť nemá a nesmie dozvedieť.