Pobúrení globalisti: Starosta Heidelbergu povedal, aký etnický pôvod majú rušitelia pokoja v meste

09.07.2021 23:40

Starobylý 150 tisícový Heidelberg, čarovné mesto na rieke Neckar, na úpätí rozsiahleho pohoria Odenwald, je oddávna atraktívnym magnetom pre turistov z celého sveta. Poriadok, bezpečnosť občanov a kultúru má v meste na starosti rázny a svedomitý starosta Wolfgang Erichson.

Odkedy v tomto meste od roku 2015 žije čoraz väčšie množstvo migrantov a azylantov, sa však v Heidelbergu mnohé zmenilo, ale určite nie k lepšiemu.

Miestne regionálne periodikum RNZ teraz opatrnícky uviedlo nasledovnú informáciu:

„V posledných týždňoch sa dejú v meste opakovane kriminálne činy, ktorých sa dopúšťajú skupiny agresívnych mladých mužov.“

Týmito činmi bolo a je postihnuté takmer výlučne Staré Mesto, ktoré je absolútnou atrakciu Heidelbergu, s množstvom tradičných Kneipen (krčiem), reštaurácií, obchodov a suvenírových obchodíkov. Tam je aj najstaršia nemecká Univerzita a nad touto štvrťou sa vypína aj unikátny stredoveký renesančný zámok, niekdajšie sídlo Kurfürstov.

Zmienené kriminálne činy znepokojovali a vystrašili občanov i turistov a škodili aj reštauračnej a obchodnej branži.

Starosta Erichson a jeho spolupracovníci navrhli preto stretnutie s gastronómami a obchodníkmi Starého Mesta, aby sa spoločne poradili ako riešiť tento obrovský problém.

V Nemecku sa medzičasom stalo veľmi nebezpečným, ak niekto otvorene povie niečo kritické o migrantoch a azylantoch.

A práve takej „chyby“ sa na stretnutí – ktorého sa zúčastnilo okolo 50 osôb - dopustil Erichson. Ku koncu diskusie, ktorá neviedla k nijakým rozumným riešeniam, znechutene a emocionálne prehlásil:

„Už to viac nemôžem počúvať. S tým čo tu bolo navrhované, to proti týmto kriminálnikom nijako nepomôže. A nenahovárajme si niečo, čo nemá nijaku cenu. Pretože títo kriminálníci sú na 99 percent Nemci s migračným pozadím.“

Už zakrátko sa v internete i v lokálnej tlači objavili útoky na starostu, kde bol označovaný za „nepriateľa“ migrantov.

To je len začiatok kampane, ktorá sa proti nemu takmer s istotou rozbehne.

Podobne sa to deje už dlhodobo napríklad v prípade primátora mesta Tübingen Borisa Palmera (strana Zelených), ktorý sa pri rôznych príležitostiach vždy tvrdo kriticky vyjadroval o azylantoch a migrantoch a o katastrofálnej utečeneckej politike Merkel.

Naposledy veľký rozruch vyvolal s tým, že označil bývalého nemeckého futbalového reprezentanta čiernej plete Aoga, za čierneho rasistu (a to plným právom).

Za to si okamžite vyslúžil kritiku vedenia Zelených a viacerí Zelení politici sa dožadujú jeho vylúčenia zo strany – tak funguje už dlhodobo nemecká pseudodemokracia ako ju celé roky formovala kancelárka.