Hanebný mediálny cirkus s mrtvolou chlapčeka, za smrť ktorého nemôže nikto z nás, ale...

06.09.2015 22:14

...ale len VY, ktorí ste ho dali zinscenovať a ktorí ste spôsobili VŠETKO ZLO a BRUTALITU dnešných dní a ZÁPLAVU utečencov, ktorá sa valí do Európy. Smrť dieťaťa je zaiste pre každého milujúceho rodiča nesmiernou bolesťou a aj smrť malého utečeneckého chlapca, ktorý sa pred niekoľkými dňami utopil v mori je tragédiou. Bola to však zbytočná tragédia, ktorá sa nemusela nikdy stať. 

Ale zverejnenie fotiek jeho mrtvoly bolo odporným aktom a naviac zámerným hraním na city širokej verejnosti a úlisným a poplatným ovplyvňovaním verejnej mienky. Médiá boli k tomuto špinavému ťahu prinútené istými mocnými kruhmi a im poplatnými politikmi.  

Zodpovednosť za smrť utopeného dieťaťa i za tisícky ďalších utopených utečencov, ktorých ale nikto nefotografoval, a tak ich smrť nemohla byť zneužitá na podobný odporný akt, nesú tieto zmienené kruhy. Imigrácia, ktorá nás v týchto dňoch hrozí doslova prevalcovať, je dôsledkom neschopnosti a devótnosti predstaviteľov EÚ a samozrejme aj Nemecka, ako navýznamnejšieho štátu EÚ. Je to preto, že nie sú schopní sa dôrazne postaviť proti mocenskej a diktátorskej politike Washingtonu a povedať mu rázne a jedným hlasom: NIE a už DOSŤ. Už nebudeme viac podporovať a trpieť tvoju agresívnu a deštruktívnu militaristickú politiku. Politiku, ktorou si zničil a rozbil Irak, Lýbiu i Sýriu, a si tak zámerne vyvolal doslova neprehľadné množstvo utečencov, o ktorych si dobre vedel, že zaplavia EÚ a nie USA. 

Pokiaľ napríklad Saddám Husajn vyhovoval záujmom USA a pokiaľ taký Kaddáfi posielal milióny dolárov  bývalému prezidentovi Sarkozymu na financovanie jeho volebného boja, tak boli obľúbencami Západu. Keď sa im však znepáčili a viac nespĺňali ich predstavy, tak obaja prikázali vrhať bomby na Tripolis a na Lýbiu a Kaddáfiho i Husajna proklamovali za najväčších vyvrheľov, ktorých bolo treba všetkými možnými prostredkami zlikvidovať. Korupčné média im v tom ochotne a otrocky pomáhali. 

Utopený mrtvy chlapec na forografii je veľkou čiernou škvrnou ich (ne)svedomia a nezahynul našou vinou - nás rádových občanov - ale vinou a zločinom týchto a podobných politikov, ktorí nám teraz niečo len predstierajú a vyplakávajú falošné a krokodílie slzy.  

Mimochodom, už to vrie - zatiaľ navonok len diskrétne - aj medzi nemeckými politikmi ohľadne utečeneckých záplav v Nemecku. Konkrétne medzi Angelou Merkelovou a ministrom vnútra Bavorska Herrmannom. Kancelárka sama a okamžite rýchlo rozhodla, že včera mohlo prísť do Mníchova vlakmi z Viedne podľa oficiálnych informácii až 7 000 utečencov (neoficiálne sa hovorí, že ich bolo viac ako 10 000) z Maďarska. Niečo také sa však absolútne nepáči bavorskej vláde a menovite ministrovi Herrmannovi, s ktorým to Merkelová mala a musela vopred prekonzultovať. Minister predpokladal, že do Mníchova príde len niekoľko stovák utečencov a nie niekoľko tisíc. Kategoricky oznámil, že Bavorsko v budúcnosti niečo také už nebude akceptovať.

Istý môj ruský priateľ, žurnalista, mi napísal: 

Ak Nemci naďalej budú prijímať moria ekonomických utečencov, tak im prorokujem, že ich nečaká viac ako maximálne päť rokov príjemného života a potom už für immer nur ein Leben in der Hölle. Ten záver mi napísal po nemecky a znamená to....navždy len život v pekle.