Hanba Merkel: Úbohí policajti sa nechali zmlátiť opitými chlapcami, Afgánmi

11.03.2018 23:37

Nemeckí policajti majú nariadené úplne „zhora“ (podobne ako aj v Belgicku – písal som o tom inde:  Polícia v Bruseli bez šance v boji proti kriminalite utečencov) zaobchádzať s kriminálnymi mladistvými utečencami takpovediac v rukavičkách. Tých „hore“ pritom nezaujíma vôbec bezpečnosť polície, ktorá je tým maximálne znížená.

V piatok sa odohrala jedna taká situácia, aké sú v Nemecku mnohonásobne na dennom poriadku.

Podľa policajnej správy v regióne Mittelfranken sa v električke správali štyria opití afgánski mladiství vo veku 16 a 18 rokov tak, že sa spolucestujúci cítili ohrození  a mobilom privolali policajnú hliadku.

Na najbližšej zástávke už čakali dvaja policajti a keď mladých azylantov chceli kontrolovať a pýtali si ich osobné dokumenty, tak sa na nich brutálne vrhli a oboch ťažko zranili a skon4ili v nemocnici. Až ďalším privolaným policajtom sa ich podarilo zadržať.

Na záver tejto informácie to „najlepšie“.

„Milým“ chlapcom z Afganistanu sa nestalo zo strany justície vôbec nič. Traja osemnásťroční boli po vytrezvení prepustení a šestnásťročný bol odovzdaný do rúk sociálneho pracovníka, ktorý sa mal o neho postarať.

Také úžasné priateľské správanie policajtov, ktorí sa bez odporu dajú takmer zabiť, hoci za iných okolnosti veľmi rýchlo strieľajú, takýchto azylantov len povzbudí do ďalších podobných aktivít.

A za napadnutie štátnej moci, v osobe policajta, a za jeho ťažké zranenie, hrozí občanom v Nemecku až desaťročné väzenie.