Hanba kancelárky: 11 ročný žiak-moslim v Berlíne hrozil učiteľke, že jej odreže hlavu

15.11.2020 23:21

Napriek tomu je na škole aj naďalej. Boja sa ho vyraziť – je predsa moslim. O prípade písal dokonca už aj nemecký mainstream. Učitelia sú zhrození a majú strach.

Prípad sa udial v utorok 10. novembra na základnej škole v mestskej štvrti Spandau. Čo budí nielen medzi berlínskymi učiteľmi doslova paniku, je to, že po medializovaní prípadu sa ozvali viacerí odvážni učitelia aj z iných škôl, že aj tam sa udiali podobné prípady.

Riaditeľka Karina Jehniche zo školy v Spandau povedala pre Tagesspiegel, že žiak, ktorý hrozil svojej učiteľke, povedal, že to urobí s ňou presne tak, ako to urobil v Paríži  18 ročný moslim, ktorý odsekol hlavu učiteľa Samuela Patyho.

Jakub Nowak, sociálny pedagóg školy v Spandau oznámil médiám, že to nebolo po prvý raz, čo sa 11 ročný moslimský žiak vyhrážal učiteľom násilím. Naposledy tak urobil, keď v škole bola nariadená jedna minúta ticha ako spomienka na zavraždeného francúzskeho učiteľa. Žiak obhajoval vraždu so slovami, že ak niekto uráža proroka Mohameda, tak si zaslúži smrť.

Zástupca riaditeľa v Spandau Martin Malaczek povedal médiám, že dostal správy od piatich kolegov, ktorí ho informovali o tom, že dostali vražedné hrozby od moslimských žiakov súvisiace so zavraždením Samuela Patyho.

V jednej z nich sa vyhrážal 17 ročný žiak  po arabsky svojej učiteľke, že zomrie.

V inom prípade vyhlásil moslimský žiak na škole v Schoenebergu, že Paty dostal len to, čo si zaslúžil, lebo pošliapal islam.

Malaczek a viacerí jeho kolegovia sa vyjadrili, že je už na čase, aby sa o tomto nebezpečí začalo otvorene diskutovať, lebo téma politický islam je v Nemecku už dlho tabuizovaná.

Malaczek napokon odvážne médiám povedal to, čo je v Nemecku už dávno „verejným tajomstvom“, ale je nebezpečné hovoriť to nahlas:

„Ak niekto upozorňuje na tieto problémy, tak okamžite riskuje, že bude označený za rasistu.“

Táto posledná veta dokumentuje jasnou rečou otrasné politické pomery v Nemecku, lebo len v diktatúrach sa ľudia  obávajú povedať svoj názor.

V tomto konkrétnom prípade, kde je veľmi pravdepodobné, že v Nemecku sú ohrozené  a v ohrození života radikalizovanými moslimskými žiakmi stovky učiteľov, je to doslova katastrofa, že až doteraz sa o tom báli hovoriť zo strachu pred diktátom politiky, ktorá odmieta hovoriť o nebezpečí politického islamu a trestá tých, ktorí sa ho odvážia vidieť kriticky.

V akej Európe to len žijeme, kde v niektorých štátoch majú moc politici, ktorí viac dbajú na islam, ako ochraňujú životy občanov pred jeho nebezpečím vo forme politického islamu!!!

 

Za Hitlera sa nemeckí učitelia obávali povedať v škole čo len slovo proti jeho ideológii.

 

Za vlády "jemnej diktátorky" Merkel sa nemeckí učitelia musia obávať o život pred radikalizovanými moslimskými žiakmi a zároveň je pre nich aj nebezpečné o tom hovoriť!!!